Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavaš li mirno Željko Cvijanoviću?
@Saran61 Kad mi se šaran "okači" na komentar ljepša notifikacija nego da je top komentar :)
@Ministarstvo onda si isti debil ko i on.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stara koka-dobra juha!!
Mashallah nacionalista i junaka kojima MMF odredjuje kako ce voditi "svoju republiku"…
Aleksandar cuvaj se transvestita zeljke da ti ga neslozi za ovo...
@BosanskiGazija ebem li te u usta neškolovana Hrvati su od pamtivijeka nas bratski narod mi nismo nikad sa njima ratovali do ovoga rata sad 80% ustaša su bili muslimani desna ruka Ante pavelica musliman ustaše su nosile crne kape ili fesove oluja nikad nebi bila da nije braće Hrvata kako se meni čini tebi su Srbi dobri ebli te oni
Baš si ludi konj-otkada su nam latini ili najbolji prijatelji? A, takođe do kada? Samo su se pravili da su prijatelji. A i danas to rade, a kolju po mraku!
MILF
qurava
Želja je bajin instrumen za mlaćenje gloginja..
zgodna je to zenska, ili da seljak razumije žemska
Da bar ova bude predsjednica vlade, bar je zensko za razliku od onoga.
dobra
Aleksandra i Izdajnici Republike Srpske
Poserem ti se na Republički entitet.
Zeljko samo misli da moze mirno spavati
Aleksandra, ali ja ne mogu mirno spavati kad te vidim. Definitivno najseksepilnija politicarka u regionu!
Kolinda je bolja.
na sta se ti palis ne mogu da vjerujem....ocigledno nisi ti dugo umocio...ja ovo ne bih masicama pipno
jel ima decka alexandra?
Pandurevicka bi mogla svoje izjave davati tamo gdje se mogu cuti i razumjeti, na RTRS. Ali naravno da nece jer uvijek ima izgovor da ih tamo bojkotuju, a nista nisu uradili da tako ne bude. kada Pandurevicka i druge cetnikuse i cetnici naprave proteste ispred RTRS-a i pobune se protiv cenzure, onda cu joj vjerovati. Ovako je jasno da sve stranke iz RS-a guraju u ista kola, ne zeleci se previse zamjeriti jedni drugima.
Evo poskupljenja goriva a zatim lancano, zivota. Sutra ce nam uvesti taksu na vodu, jer je to za nase dobro, jer je to reformska agenda, mapa puta i jer je MMF rekao. I jer smo glupani.Hvalaaaaaaaaaaaa