Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mene ova zenska pali jooooooooooooj mogu li ja glasati iz Sarajeva za nju svega mi samo na 5 minuta sa njom nagovorit cu cijelu familiju za nju da glasa
volim ovu nasu SDA i zato sto u njoj nema ovakvih funfulja ! NI JEDNA !!!!
Zato nam je Bakir obezbijedio 100.000 radnih mjesta.. Ali u roku od 10 godina. Ih, sta se on moze nakrasti u tom periodu :) Ne vidim nesto da brani Bosnjacke vitalne nacionalne interese. Osim kada treba otici do Turaka po neku donaciju..
MILF
cuj milf ??? a tek joj sisce pocele rasti kad sam je fatao...jbte jesam ja ostario...((((
Prva ti leti, ti imas vise tih epiteta nacionalista itd......
Pozdrav svima i oprostite na smetnji! Ovo je čovjek koji mi je pomogao kad sam bio u velikom minusu da se izvučem iz svih dugova. Iskreno nisam vjerovao u dojave, ali gospodin Ivan me uvjerio . U zadnjih tjedan dana donio mi je vise od 7 tisuća HRK zahvaljujući dojavama . Zahvalan sam mu i neznam kako da mu se odužim i mislim da je ova reklama najmanje što mogu učiniti za njega . Sada kad sam riješio sve dugove čekam sljedecu dojavu, da i ja nešto zaradim. Javite mu se, nećete požaliti, u to budite sigurni . Ivane hvala ti još jednom, stvarno neznam što bih rekao... ... Sretno svima!!! https://www.facebook.com/ivan.horvat4321
otsga ne zamolis da ti i mater opladi, da imas brata kretena, da nisi sam
E jedva čekam da SDS počene sa rasturanjem,pa da vidim što će biti.
Mahmutovac, lamela...
:))))
Kako je ova pandurevicka ***zovna ili je sto ja volim plavuse
Po sjaju se vidi da je aktivna više nego politički...
vec su tu hahahah
666_999, hvala, mislim da si komentarisao pozitvno. Čitajući komentare, razumljivo je da nam jeovako. Jer, političari imaju tako krasno podlogu i oslonac u narodu da upravo budu ono što jesu. Tragično je biti neozbiljan u ovako teškim vremenima. Mišljenja sam da bi se ljudi trebali uozbiljati i ne prihvatati stanje kao komediju, nego kao tragediju. Ne mogu a da ne pomislim da večinom komentarišu predškolska djeca. :))))
SVI STE VI POLITIČARI NA NEKI NAČIN KORUMPIRANI! DA NIJE TAKO, NE BI MI BILI NA DNU, A MOŽDA I ISPOD DNA. POKAZALO SE DA NEMATE POJMA KAKO SE VODI DRŽAVA! VI STE ŠKOLSKI PRIOMJER KAKO NE TREBA VODITI JEDNU DRŽAVU. PRIMJER STE POLITIČKOG NEZNANJA!
Jedini ne-seksisticki kometar.
pandurevicka ..... hajmo ucerati dobro da ti isceramo zlo
Sad je odjednom dobra otkako je sa Komšićem i Bakirom u koaliciji, a do jučer je bila četnikuša ?!
ko ne bi volio ovu Alex
Ja
hahahahahaha
Ima neki x factor, je.bizovna je da valja
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡HDZ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
lijep Dragan a? hhhh