Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takmicenje u srbovanju moze da pocne tri cetiri sad!
ja i moj babo bi sa njom radili gangbang kaže babo da bi zvao i komšiju ramiza
? well that escalated quickly
Najvece krsenje zakona na planeti bi bio genocid kojeg ste ti i tvoji istomisljenici pocinili, gaduro!
Idemo referendum #samostalnaRS #jebemosve #do2020 #panamseputevirazilaze. Dešava se vaša noćna mora hahahaha
Treba kod US BIH ishoditi i ukidanje svih onih silnih opštinskih slava koje su Dan opštine.
šuti i puši dušo
Svi moraju da igraju onako kako vi svirate??? I onda se cudite sto sa vama niko nece i sto vas niko ne voli...Fuj stoko....Trag vam se zatro daBogda govna genocidna
@drinsky1 - znamo šta je stiglo - samo to nije zvanično za referendum! Tako da nijedna institucija BiH ne učesvtuje u ovoj Dodijkovoj ujdurmi! Baš suprotno. Ako upotrebe te liste prave još jedno krivično dijelo. A nakupilo im se, da ni Vučić i Nikolić nisu smjeli otvoreno da ih podrže.
@drinsky1 - problem je u stranim diplomatama - kao što nisu priznali ujdurme oko popisa, istom matricom ne priznaju ni referendum. Uspaljenici sa svih strana to nisu ni primjetili! Po novome ni Srbija ga neće piznati! Vašno je da ćete priznati sami sebe - kao svaki dobar hermofrodit!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli skandala, državna agencija poštuje odluku ustavnog suda vlastite države.... Yebo te pas, čovjeku je mizerno!
Pa ko god je protiv velike srbije po njima krsi zakon,tako smo i mi krsili zakon kad smo se branili da nas ne pokolju! Zato i den haag krsi zakon sto osudjuje zlocince genocidase! Tako djikani razmisljaju,al hajd sto oni tako razmisljaju nego zele da i nas ubijede u to...:-)
Jedini neozbiljan faktor koji se ovdje šupa si ti. Nemoj vući čitav svoj narod u šupanciju sa sobom. Ima ih i ozbiljnih.
g. Pandurevic najbolje bi bilo da se dobro naspava. Podočnjaci joj nestoje baš lepo
Ne seri...Od svih političarki nju nih najviše volio otkovati...Volim srednjovječne žene sa borama i umornim licem....
znaci ne postuju odluku Ustavnog suda BiH i i uprkos svemu pucaju na referendum, a onda se zale kako svi ostali koji to sprijecavaju krse zakon. Pa koji ste vi gigagnti, ocami!
Ti si najveca greska sto te majka nije pobacila.
Cak vece krsenje i od toga da ti u parlamentu snimis jedan porno klip
kme kme
Vidi se da ovaj savez za promijene nisu pametni, kad su podržali Miletov referendum, a da su bili imalo pametniji, pa da su ostavili Mileta i njegovu večinu u skupštini da sami izglasaju, a to bude od strane PIK-a zabranjeno, onda bi bili u prednosti. Ovako su se uvalili u još goru situaciju.
nijedan pravni osnov ne postoji da bi cik ustupio spiskove rs,to svaki pravnik zna,ovi pricaju nebuloze
Kao da sam im ja rekao kako da urade! Bravo!
Ma u svemiru lutko