Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehee imaju jednu sjednicu mjesecno uzimaju za to preko 5000KM i ponovo imaju opravdanje sto se nisu pojavili
zar se o tome uoposte treba raspravljati...........kakva nakaradna drzava
ova narodna zajednica režira nove nadraliste live, svaki dan!
@thewhisper dobro juuuutroooo Tihi :) opet svi spavaju 'si vidio.........jasta pravi nadrealiti show......bolji su od Odvajanje Ferida od struje............
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
MJENJAJ ZAKON IZ TEMELJA,,,NEMOGU BITI NIJEDNI KOJI SU VEC OBAVLJALI BILO KOJU POLITICKU,JAVNU FUNKCIJU ZA KOJU SU PRIMALI NAKNADE,,A ZA OVE RATNE ZLOCE I KRIMOSE DA I NEPRICAMO
To je posao suda da im zabrani bilo kakvu djelatnost.
Treba ih pustiti da glasaju za ratne zlocince kao dokaz da se ne kaju i da se nista nisu promjenili.
Cudan rezon sta znaci braniti. Budi ponosan na one koji su skakali po linijama ali ako si ponosan na masivne grobnice onda nisi dobar.
Ko uopšte može očekivati da se na sjednici jedne parlamentarne komisije prelomi takvo pitanje. I sad kao na opšte čuđenje krivi Novaković i Pandurević, koji su najkorektnije moguće postupili u datim okolnostima, pa nisu dužni da idu za onima koji ni sami sebe ne slijede.
cirkus se nastavlja znači :)
Zato prolaze neki nebitni zakoni npr.saobracajni propisi ili izmjene zakona za kradu 2 m drva zasto ovaj zakon nije dosao na red da se usvoji punnnooo ranije,jer imamo ratnog zlocinca na celu opstine.
INTELEKTUALAC ZVANI 'METAK U GLAVU': Pozdravite mi dekana Vitomira Popovića.
Kao da se ima o čemu raspravljati. Normalnim ljudima traže uvjerenje da se ne vodi krivični postupak na sudu kao uslov za apliciranje na konkursu (bez obzira na osnovno načelo presumpcije nevinosti-nevin si dok se ne dokaže suprotno) i to se plaća 15 KM. I to za manje prekršaje. Kod nas normalno imaju prava ratni zločinci sa međunarono presuđenim kaznama. Obustaviti izbore dok se ne donesu zakoni koji nisu uvredljivi za zdrav razum.
Garant hoce Momčila Krajišnika negdje da uvale
za oplakati ... https://www.youtube.com/watch?v=gH_1GR3G_tE&app=desktop&ab_channel=Dojaja.TV
Svi Srbi u BiH isto misle kada su za njih bitne stvari u pitanju, za sve njih je Karadžić idol, a Mladić Heroj uz sve ingerencije entiteta RS.Radi se o samo dvije suprotne interesne elite, koje u toj priči imaju i svoj lični interes.Tako je i kod ostalih naroda, a u ovoj državi je sve ionako nazor.Nema ovdje nikad konsenzusa i dogovora, isto kad u jednoj kući žive tri brata sa naopakim ženama i svako vozi na svoju stranu, misleći da je on upravu, a svi kradu od tate ili babe
@siriusalfa @gringo Nijesmo svi. Ne budalite obojica.
@siriusalfa Naravno da ih se ne stidim, mogu im biti samo vjecno zahvalan. Ali njega se stidim, covjek je ratni zlocinac. Ja bih zivot dao za Republiku Srpsku ne bih se ni mislio no za ratnog zlocinca ne mogu i necu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZAšto zabrana kandidovanja zločincima ? PA u BiH je zločin nagrađen a stranke im na vlasti, nešto ne znam da je nacionalsocijalitička partija na vlasti bilo gdje u EU na vlasti osim možda ispotiha u MAđarskoj i Hrvatskoj !! ZATO Zabrana kandidovanja na javnim funkcijama KO GOD JE OSUĐEN NA 5 GODINA ZATVORA I VIŠE ! Ima naime da donese potvrdu o neosuđivanju iz policije da nije nikad osuđen na više od 5 godina, a kako ratni zločini se ne brišu isto tako ni kazne !
@SuljagineFateMujo3 Pet godina je teško krivično djelo gdje spada i ratni zločin, a svako ima pravo na rehabilitaciju ali ne na ovakve vrste u ovakvim okolnsotima !
Kako se ovoga nijeste sjetili prije no je Babo pobjedio?