Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda došlo Heći i Haisu \"na naplatu\" 15-tak miliona koje su uzeli za \"elektroenergetski projekat stoljeća\", a? The roof is on fire, a...?
Stranka za BiH je mrtva poslije Haretove prevare, kada je na obacanjma da ce raditi za 100% BiH dobio izbore, a onda odradio potpuno suprotno, legalizovao cetncku policiju. Velika vecina ondasnjih glasaca nece glasati za njih, a ni novi ne trce. Jedina nada Stranke za BiH je da dokazu da nisu transmisija jednog covjeka, Hareta, a to je, moraju Haret otjerati, i to hitno. Buduci da se to nece dogoditi, ta stranka je proslost. Kada se to dogodi, za koju godinu, to nece oziviti stranku, jer niko nije ozivio mrtvaca. Vidimo kako ni SDP ne moze da ozivi, pa se moraju izmisljati surogat kao \"Nasa stranka\".
A da to slucajno nisu uradili upravo ljudi iz SBIH, nebi me zacudilo? Sa cime se ta tranacka govna vise nece sluziti, fuj.
otkud ti to da su hackovali ovi iz sdp-a?bas bi hackovali i ostavikli znak sdp-a, mislim nidje veze tako ici protiv sebe...a stranka zabih postaje smijesna...znaju oni da vise niko normalan ne bi glasao za njih pa su postali paranoicno izbezumljeni, k´o muhe bez glave,ne znaju vise sta da rade
Gospodo iz Stranke za BiH, prestanite lagati javnost i građane BiH i priznajte da ste vi sami podmetnuli požar u vlastite prostorije u svrhu jeftine predizborne demagogije, kako bi na taj način pokušali obmanuti građane o vašoj ugroženosti kao stranke i da naivne budale opet glasaju za Vas. Vaš slogan 100% Evropa je još jedna ubleha u stilu one 100% BiH i možemo biti sigurni da sa vama od Evrope nema ništa, kao što nema ni od 100% BiH, jer ste je vi za ove dvije godine dodatno uništili zašto će Vam Radovan karadžić sigurno uručiti ordenje..
Nasoj stranci hackovali stranicu... :) Pogodite k\'o: 1. SDP 2. SDP BiH 3. Socijaldemokratska partija BiH
Željno sam iščekivao ovo saopćenje, potpuno uvjeren kako me ni ovoga puta nemaštovita strategija Stranke za Bosnu i Hercegovinu neće iznevjeriti. Sasvim očekivano! Taj sistem samopodvaljivanja u marketinške svrhe je jedan od najstarijih metoda reklamiranja. Kopiraju SDA. Ovi su već postavljali bombe na grob jadnog Izetbegovića. U nedostatku kvalifikovanih kadrova, koji će osmisliti interesantnu i simpatičnu kampanju pred izbore, uvijek posežu za ovakvim \"trikovima\"! Za kaznu sad će se još proširiti u te prostorije-nakon što ih Općina Stari Grad adaptira! Najveći je problem što će dobar dio birača i povjerovati u tu \"manđu\"! Dokle tako, jadni, glupavi birači?!!
doso zlaja glavom i bradom...al je fulio sprat.... kud vas nisu sve zapalili u prostorijama zajedno sa lepim jebo vas on