Reakcije na presudu Jurišiću
0
"Ovo je posljednja faza genocida"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da će ga osuditi iz političkih razloga znao sam ali da će ga ovako osuditi u to nisam mogao povjerovati.I sa ovakvim susjedima živjeti u budućnosti.???? Pamti Bosanski čovječe,pamti da se ne ponovi.. Pamti,neoprosti i nikada,nikada nezaboravi Bosanski čovječe...
haha, eto kako bosna brani one koji su je branili. stidite se
hahaha koliko bolesnika na jednom mjestu ..... šta ste vi neki internet ratnici ili tako nešto , a bolesti
@RAT SA SRBIMA HITNO !!!!!! pa sta cekas, smakni nekog srpskog starog svata i idemo nanovo, odnosno na staro! treba razrjesiti neke nelogicnosti.
Za ovaj cin, srbija zasluzuje izolaciju poput DDR-a. I iste naredbe koje je VP (granicna policija) imala. Pucanje je jedino prema unutarnjem djelu drzave i na stranu, dakle jos na teritoriji \"zatvor drzave\" dozvoljeno.
Vazelin za Iliju !!!
zao mi je ovog covjeka jer nije on kriv pa cak i ako je prenio naredzenje.. grad tuzla se branila kao i cijela bosna u to vrijeme agresije da ima drzave kao sto je nema raskinuli bi sve diplomatske odnosa sa srbijom dok covjeka ne vrate u Tuzlu. tuzno je vidjeti da neki srbi slave jer se zna sta je bilo i ko je bio u toj koloni u tuzli tog dana i da GOVORA NEMA o navodnom zlocinu.
RAT SA SRBIMA HITNO !!!!!!
Genocidni smrdi, milosevic, jado dabic, karisnik, plavisiceva,rupar mis mladic, lukici,tvorci genocida i sta ocekivati od smrdije gamadi. Ima lijeka i za njih. Napred Bih.
Jeba mater svima preko Drine!
ovi vaši komentari su upravo dokaz kako vidite Srbe, zar mislite da će ratni zločini ostati nekažnjeni? Krajnje je vreme da muslimanski narod sazna istinu o ratu, i da ne greške koje su počinili, jer ponovo se stvara atmosfera linča.
Ja mislim da bi ovo jedan Novi Rat sa Vlahadijom sve rijesio.. Ili mi ili Oni... dejtonski sporazum treba rusiti
sta reci za beogradsko smece? napali, dobili po piiiizdi i sad placu kao piiiizde? tipicno \"junacki\" srpski. uhvatiti srpskog ambasadora i razmijeniti ga. a ostalim herojima, koji ce te djavo u srbiji? jurisic je jedino kriv sto je otisao u taj europski supppppak izmedju save i dunava.
http://www.tip.ba/2009/09/28/ilija-jurisic-osuden-na-12-godina-zatvora/
jel po vizu?