Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je l' 'vo onaj: hano, hajde de ... :D
Nije ta. Nego ona, srce mi ko dzamijaa 😊
@stu den ... hehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da je umio (Pršeš) pjevati, bilo bi od njega nešo, pokušao je u vjeri, potpisujem da će tu daleko dogurati, jer 99% federalnih vernika ide u vjeru samo da bi hajrovalo, što se pokazalo istinitim, jer ja poznajem nekolicinu koji su naprasno postali vjernici i boga mi dogurali do državnih fotelja. Bože, vjerujem u tebe ali te se i bojim, a ti najbolje znaš kakvi su ovi što samo guraju lovu u banke a sa sirotinjskih leđa. Teško Islamu sa nama ovakvima!
nemoj dirat tipa on je glavni za kino u novom gradu
onaj bivsi pjevac
izgleda da je jedino on konkurisao :D
Hoćel Nino Pršeš napisati i himnu islamske zajednice ? Svestran je to umjetnik ! I pokazuje društvena kretanja da li streme u pravcu EU. Ko do samo u Teheranu ! " Autor logotipa islamske zajednice neprikladno obućen sa vručim djevojkama u spotu SAD MI KRIVO ! https://www.youtube.com/watch?v=v6AVcDjxytQ
BOGAMI IZLETI PETOKRAKA ! Neće više njima komunisti svašta uvaljivati. Fino zakonom zabranili ostalim mezhebima da se bave islamom, priključili se nedavno kao monopolisti na državne jasle državnim ugovorom a iz naziva izbacili vjerska pa sad mogu bit a to i planiraju, DRŽAVNA ZAJEDNICA. Ko HERCEG BOSNA !
A ko je ovaj sa kapicom? Ja mislila bogami Bugari, al' nije.
Jednostavno i lijepo.
Треба лого бити крст, оригинална вјера мошњака потурица.
orginalna vjera svima nama je slavenski paganizam a ne kršćanstvo i islam
konkurs??koji konkurs? da sam znala prijavila bih se i ja zar pored cijele akademije oni ovoga nasli muka mi je zivota
ovo ne najbitnije za danasnju krizu.Sad ce svima biti bolje.
odes fino na logomarket.de, kupis logo, malo ga doradis i prodas za deset hiljada km. ekstra biznis... ovaj logo npr kosta 200 eura (svaka slicnost je namjerna): http://www.logomarket.de/5701-5701.html?pids_set=0 ne mogu da vjerujem da je Islamska zajednica sebi dopustila ovakvu neozbiljnost. grb je ipak grb, zvanicna oznaka
Kao što Dino Merlin kaže: "Samo liči, nije plagijat jbg"...
@MirVama Dino Merlin, hahahahahahahahaha, zar on nije umro, Boga mi zadnjih nekoliko puta u prolazu, baš mi je izgledalo staro i umorno, čemu vakat tom i vrijeme, ali dok Dino, Čola. Hanka, Šaban, Zorica, Snežana Đurišić, Keba i još neki ne ispuste dušu ova mlada generacija ne može od njih nikako da se probije. Lično baš i ne volim kada političar do smrti sjedi u fotelji tako ne volim ni kada pjevač, ma kako dobro pojevao, to radi do smrti. Povuci se više, drtino.
Al nemozes vjerovati koliko pakosti izbija iz svih ovih komentara.. Boga mi nesto nije u dure ni sa vama raja :)))
ne pokušavaj izigravati pamet jer samo praznoglavci se neće složiti sa većinom komentara. Je l' to tebi ruže cvjetaju pa pričaš ovako, ako je onda izvini ali treba da znaš da narod nema da jede, velika većina sirotinje a lezihljebovići se uvalili u ,,vjeru,, i kradu li kradu.
Ti si se rodio gladan,tu nema spasa
ja dine i govana
Otkud Šahbaz sa efendijom??
Nas je logo MJESEC I ZVIJEZDA sta pravis ruglo od toga antitalentu za pjevanje
islamska zajednica iznad bosne i hercegovine - nedopustivo sa mogućeg aspekta površan pogled i... zaglavlje podrazumijeva ime države na prvom mjestu pa onda se dalje nižu subjekti ovako ispada kao neka veća instanca sa svojom ispostavom u bosni i hercegovini Bosna i Hercegovina Vjerska ili bilo koja druga konotacija itd. itd. "u Bosni i Hercegovini" npr. FBI u USA neko bi se dobro oseknuo ovako - traljavo, besmisleno, jadno - naški