Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 10 god kad sam poceo studirat, morao si vezu trazit i placat da upadnes u dom, al eto, svemu dode kraj.
@fbUser1605256378 Pa čemu je došao kraj? Studiranju ili traženju veza za dom?
kako vas nije sramota ove Titove domove koje ni okreciti ne mozete nazivati studentskim domovima ?
Egzodus mladih je poceo. Dovidjenja sivonje. Ko ce sa fakultetom da ti radi za 1200 KM ? U nekoj nabjedjenoj seljackoj firmi ? Zaobidjite dziberi i stavljajte drzavu pod kljuc. Bosna postaje Moldavija. Egozdus je krenuo... trku ste izgubili. Nikada necete imati uslove za mlade i to je to. Poraz i kolaps totalni.
Pogledaj im uhljebenih faca
Privatni faxovi KANTONA SARAJEVO polahko prekucavaju drzavne. Ako nista znas Engleski jezik sto ti daje duplu prednost nad drugim kanditima. Jedini koji cvrsto stoji na nogama je ETF. Ali za 90% IT poslova u BiH znanje sa ETFa je nebitno.
Ne mogu da vjerujem da na članku koji priča kako zbog pandemije studenti ne dolaze u Sarajevo jer im je nastava online pričamo o egzodusu. Neki izgleda likuju na odlazak ljudi
Taman da migrante smjeste
Da nije pandemije, prepolovilo bi se stanovništvo BiH :)))
Koja još budala u današnji vakat studira. Fino odeš do Travnika i kupiš sebi diplomu, pa svaki je uhljeb i političar na taj način završio fakultet.
@gooUser1578261536 Griješiš. Diplome se kupuju na državnim, šatro istureno odjeljenje. Tako ti je Palavrićka od čistačice preko Golića i Saltage došla do sudije-člana VSTV-a a da nije u životu presude napisala. Čajićka je postala sudija, a kupila diplomu i još na suđenju priznala. Džeko svoju uredno kupio, kao i Konaković.
Pa kakvi su domovi ne cudi me sekunde, bolje u Zenici lezat u celiji nego na Bjelavama....
Govna sarajevska,70% domova bili srbijanci,crnogorci i kosovari.
sve ih je manje zato sto bjeze iz ove zemlhe u fazi raspadanja nepotizma korupcije
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke pudlice...
Sve zrtvujemo radi kantonalnih uhljeba..