Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji kod nas ispred BBI :D
noge polomili!!! takozvani banjalucani...
tI si jedno vnago tuzlansko
Dodji pa ih polomi majmune :)
Kako to da se \"Lisalla Montenegro\" clanak ne moze komentirati. Podsjeca me na nadrealiste sa Liza Limeni, samo sto je ovo za otprave..... steta, cenzura.
u cijeloj Banjaluci (a to znaci i u RS) samo sak ljudi se zna kilzati. jad i cemer
Talizali ti Turci prababu tako da si b.a.l.i.j.a u krvi.
Joj što se ja volim talizat sa Srbima, samo da me ne vidi babo.
Veci parking ispred moje zgrade XD
nesto pusto djeluje
Ponekad mi ovi srbi izgledaju otrcani i siromasni. Nije to vise nacija koja ima buducnost, zaglavili u Bosni, na putu za Srbiju.
Samo da pozdravim svoju raju iz Tuzle i najjače navijače u BiH - Tuzlanske Fukare! Bit će Sloboda šampion, opet ćemo gaziti Želju i nanu!
kada ne bude leda mi Srbi ćemo da se kližemo na mladim bosnjakinjama...bar njih nikad ne fali u RS,srpska potencija je magnet za sve djevojke u p--e--d--e--r--a--c--i--j--i,posebno nakon Angelininog filma :)))
dobre ove banjalucanke
Sada se i anamo oni mogu talizati
gledaj .g.e.n.o.c.i.d.a.sh.a sto se klizaju
pustio je fikret na sekundu,odmah noge rasirila