Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo glupane onda bi tvoje pretke trebalo tuziti za 5 vijekova terora i za Handzar Diviziju fasisto nacisticki
Sestre i braco muslimani,TUZITE STO PRIJE POSEBNO ZA SVAKOG POSEBNO KOJEG STE IZGUBILI,I DSTO STE MORALI BJEZAT IZ SVOJE KUCE,ZBOG CETNIKA I SRBIJE,TUZITE I TRAZITE PRAVDU ZA SVE STO SU VAM CETNICI RADILI A I USTASE! SALJITE TUZBE U HAAGU I STRAZBURGU,TUZI I TRAZI PRAVDU,TRAZITE DA VAM SE VASE KUCE VRATE,ZEMLJA,I OPTUZIT SRBIJU KAO GLAVNOG KRIVCA ZA SAV GENOCID MUSLIMANA PO BOSNI i HAERCEGOVINI,CRNOJ GORI,SANDZAKU,I TUZIT SVE RATNE ZLOCINCE,OD MIRE MARKOVIC DO SVIH OSTALIH,a I NE ZABORAVIT OCA TADICA,DRASKOVICA,DOBRICU COSICA I SVE BRADATE POPOVE KOJI SU KRSTILI CETNIKE DA ODU KLAT MUSLIMANE. NE CEKAT VEC TUZIT,NE DAJ DA CETNIK KRVOLOCNI UBICA JOS JEDNOM UBIJA TEBE I TVOJE,TUZI I TRAZI PRAVDU,SAM AL TRAZI,TUZBE SALJI POD HITNO! THE REZISTANCE!!! BOSNA4EVER!!!
AAAAHAHAHAHAHAHAHA, Akademik je silna glupetina kako te genocid moze osuditi majmune? da su Srbi ubijali to jest tacno ali ni vi niste nista bolji bili samo sto ste imali manje snage da ubijete nas treba osuditi svaki zlocin al previse koristite vase a i nase mrtve posto saberete kad se treba proseravat baj papane nacionalisticki
MASOVNE GROBNICE = TEMELJI GENOCIDNE REPUBLJIKE SMRDSKE!!! EVO KAKO SU \"HRABRI JUNACI\" UBIJALI CIVILE, ŽENE, DJECU I STARCE! TIPIČNO \"SRPSKO ČOJSTVO I JUNAŠTVO\", A SKORO NIJEDNOG SRBINA ILI PRAVOSLAVCA DA OSUDI GENOCID!!!
Kruta kanta i ostali genocidasi i simpatizeri drugi je vakat sada bilo bi drugacije nema vise krepane JNA a i Smrdija je u Septickom svinjcu a i vi sa njom ce te biti jer se nikako da operete od proslosti stog dezinfekcija je potrebna sto prije tim bolje!
Harambasa, cuti budalo, dobit cete opet po guzici!
Nek si se ti izpljuvo. Nista nis bolji od njih !
Gdje got zakopas lopatom u GENOCIDNOM CENTITETU nadjes temelje tog GENOCITETA u obliku masovnih grobnica . Kada ce ovi minder izdajnici da dignu dupe sa mindera i naprave muzej genocida i Holokausta nad Bosnjacima i Hrvatima da nam ove i buduce generacije uce o GENOCIDASIMA da bolje raumiju sa kakvim dvonogim zvijerima imamo posla.Genocidasi su narod bez obraza,casti i karaktera i pokajanja ,mitoloski sludjeni Dr Dabicem ,guslama,slaninom,bijelim lukom i poganlukom.Genocidni Centitet dobija svakim danom potvrde svog nastanak koje cuva i njeguje Genocidna politika na celu sa Laktaskim pionirom i ucenikom Dodikom nosiocem priznaja i zahvalnosti svob mentora i ucitelja Dr Dabic Jadovana. Genocidasi se nadaju da ce im majcica SMRDIJA priteci u pomoc kad god zatreba pa ce uz rakiju Brlju i GOVNARU/Najbnoviji Smrdijanski brend/nastavit guslati sludjeni svojim lazima i mitovima dok ne budu pometeni velikom govnanom metlom iz tog istog GENOCITETA u nekoj buducij Bosanskoj Oluji.Hrvatska se oslobodila ove genocidne furde a Bosna toliko smrdi i zaudara od ove gamadi da ce se morati sto prije dezinfikovati zarazeni i opoganjeni dio Bosne od ovog gadluka i smradluka .
Dokaz o genocidno-fašistiodnoj drugoj polovici okupirane BiH zvane \'rs\' koje se moramo riješiti što prije zarad nas samih i budućnosti naših potomaka !