Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebe vas akademik ko\' sansku kozu svojim komentarima,niste mu ni do malog prsta cetnici smrdljivi,govna balkana,samo vi kukajte picka vam materina smrdljiva ali vam na licnoj karti pise velikim slovima DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA!!!!!!! @nedo;hitler vas je pobio jer je znao da ste gamad smrdljiva!!!!!!!!!
AKADEMICE I OSTALI CARIGRADSKI IZMETU GDE SADA TUMARAJU NASA DJECA PO GENOCIDNOJ FEDERACIJI STO REKOSTE SVIJETU DA SMO VAS SILOVALI PREMA VASI PODACIMA AKO JE BILO PAR TROJKI ONDA VAS KAO AKADEMIK TREBAQ DA BUDE OKO 138000 HILJADA MNOZITE SE SADA KRV NIJE VODA
JESTE LI REKLI DA NEMA SRBA DA STE IH POBILI KO NJEN PRETHODNIK HITLER DJUBRAD IZMETSKA BALISKA MARS KEROVI SA MOJE ZEMLJE
@takozvani Tito: Ne brukaj ime tako velikog covjeka. Trebao bi da znas da je Jugoslavija imala veoma dobre odnose sa Zapadnom Njemackom, mnogo bolje nego sa Istocnom! Vec 1950ih Jugoslavija sklapa ekonomske ugovore sa zapadnim dijelom te drzave. Znaci NE SERI! Brojni gradovi, kao Wolfsburg i Insbruck su prije i u kontekstu olimpijade sklopili partnerstvo sa Sarajevom. Sta je franchise-firma TAS molim te? Cuti i razmisli!
\"Građani Sarajeva imaju velike prijatelje u građanima Friedrichshafena, koji se ne mogu zaboraviti\", istakla je gradonačelnica Borovac. \" POGOTOVU, U DRUGOM SVJETSKOM RATU....gospođo Borovac.....
dado, nabije te \"akademik\" (moze biti samo akademik hala i kanala) na svoj kurac a ja vas oboje takvih popisam. Koji ste jadnici nemate pojma ali me raduje ta vasa tendencionalna mrznja prema svemu nemuslimanskom narocito prema srbima. Raduje me iz razloga sto znam da ste bas vi ti koji ce ovu BiH sahraniti i ukopati. Kome to nije jasno ili je lud ili se samo pravi da je lud.
@ABCD: To ti se digla karina!? Pa sto je nisi sacekao i na brzaka zguzio, ako ti se tako svidja? Nasa nesposobna murija bi cak gledala ili cak tebi i pomogla u tom aktu opceg atavizma. Sigurno je socna...Pa mogao si iskoristiti tu priliku da joj izkaras njenu ludost i nesposobnost iz glave. E tek onda ja dolazim na red... A ti dada: Akademik je zesci debil, neka on soli onim u pustinji mozak. Nama vas fundamentalizam ne treba. Mi smo za kosmopoliticko Sarajevo, gdje pripadnici svih religija, a i ateisti i agnostici mogu ugodno i slobodno da zive. Sarajevo da bude mjesto za velike kulturne manifestacije, destinacija za muzicare i slavne grupe, a ne za bradate djikane sa ofucanim kratkim pantalonama.
new reality;odjebi cetnicino,akademik je za tebe gospodin,vlasino smrdljiva!!!!!!
I VI SRBE PROZIVATE FASISTIMA,, POLUPISMENI AKADEMICE JEBOTE FRIEDRICHSHAFEN U SUPAK JEBO VAM PAS MATER FASISTICKU I GENOCIDNU
pod 1. da se broj strnaka prepolovi i pod 2. da je svaka stranka u plusu za par gradonacelnica i u minusu za deseetak pari raznoraznih vodecih spodoba - nas bi grad i nasa zemlja bili mali raj na Zemlji. i nije ona jedina, ali jeste jedna od rijetkih koje znaju misliti i raditi samo dobro.
Što nam se gradonačelnica sredila :)