Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za!, džaba mi psuješ pleme mrtvo, nisi me uvrijedio! Ja sam rođen u gradu gdje nema plemena, nego građana i primitivaca (ovo drugo ti je sigurno poznato, za prvo nisam siguran). Tamo odakle si ti možda i ima plemena, gdje su omiljeni pjevači, vjerujem, Halid, Koke, Haris, Ceca, Goca, Mitar, Mile ...
za!, bas si pokazao svoju urbanu stranu... eto nek vam je Halid gospodin... no to nije odgovor na pitanje. Ko ce iz za! stranke dobiti tudjim parama izgradjenu bastu....???
Halid Beslic je i za Austriju izmislio kulturu ! :-))
jebem ti pleme mrtvo, halid beslic ti primitivac?! mars, pizdo lazna urbana!
paviljon je OK, samo me interesuje kojoj vrsti muzičkih dogažaja ćemo moći prisustvovati. garant koncertima Halida Bešlića i drugih primitivaca.
fakat... ko ce dobiti poslovni prostor?
ovde im fali još samo Lutvo iz Validne legtimacije da odsvira na velikoj kožnoj flauti jednu solo dionicu ........kako samo on zna......!!!
ima li gdje kakva fotka da ja dam svoj sud?
Djeco, poanta je bila u REKONSTRUKCIJI onoga što je bilo.... malo da se dodvorimo Europi, da imamo ljepše sarajevske razglednice... a ne u gradjenju nečeg novog na tom mjestu što bi mogli smisliti mladi arhitekti. Žalosno je samo, što je učešće austrijske vlade i svih donatora, a i građana Sarajeva - upotrijebljeno da bi lokaciju i uređen prostor dobio - nepoznati stranački prijatelj....
Muzicku paviljon je ok ali kao da nisu mogli raspisati konkurs da se malo afirmira nasa mladja generacija arhitekata. Ovako se provaljujemo, gradimo neke kopije sa pocetka 19 stoljeca jer je Kurti haman dosadno
izgleda da je ruzan. zasto se uvijek mora cijeniti ta ko biva tradicionalnda gradnja? halo 21 je vijek
izgleda da je ruzan. zasto se uvijek mora cijeniti ta ko biva tradicionalnda gradnja? halo 21 je vijek
PREVISOK JE.Nista se ne vidi sa "zemlje" ! Gledas u paviljon ko u zirafinu glavu.
Vrlo lijepo.... samo pitanje je, ko će raspolagati restoranom/kafićem u prizemlju, i da li će i terasa paviljona biti samo ljetna bašta....? Čini se da je paviljon malo previsok, i neće moći poslužiti kao scena - ima isključivo akustičnu vrijednost. Sve će se svesti na isključivo estetsku vrijednost i - nekome dobar poslovni prostor na atraktivnom mjestu, sagradjen uz pomoć Kantona i Austrijskog ulaganja.... Aferim.
svaka cast austriji, a dobro je i za kurtu da i on nesto izprojektuje prije penzije