Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo znači da nema i da u narednih sto godina u sarajevu neće biti niko normalan. Da se to već vidjeti.
... a genetsko istorijski kompleksi i poremecaji ???
SAMO 3.000 IMA NAS 100.000!!
Napokon nešto korisno! I nadam se da će promociju praviti kako treba, a ne da se PTSP-om i dalje smatra samo kad se čovjek pokuša ubiti ili uzme kalašnjikov pa zaroka po naselju. Svi smo mi manje više PTSP-ovci.
Još je tužnije da smo i mi sami izgubili osjećaj posebnog uzajamnog uvažavanja jedni drigih...ne zbog nas, nego zbog našeg odnosa prema odbrani našeg grada i svim onim istinskim vrijednostima koje smo uspjeli sačuvati u toke odbrane....SVE IJEDNA..bez razlike...
Da je sreće da se ovo ranije pokrenulo, takodjer, da je sreće da SVE IJEDAN SARAJLIJA koji je preživio konc-logor Zvani \"OPSADA SARAJEVO 1992-1995\" dobije neku vrstu priznanja za svoje herojstvo...nešto...bilo šta... jer je i više nego zaslužio... ako su im Bono Vox i mnoge druge svjetske ličnosti mogli posvetiti pjesme, poezije, djela, i divljenje...onda je ispod svake časti da to ne urade i naše vlasti!!!