Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnaorodukt bi propao da ga nije kupio Vegafruit,a poslije toga bi Vegafruit propao da ga nisu kupili Selimovići. Prethodni vlasnik je to predosjetio,pa je prodao Vegafruit Selimovićima.tako da ga nisu oni uništili,kao što neki navode, nego i dalje nastoje da ta firma radi. Ta Direktorica samo radi svoj posao,ona zastupa vlasnika u toj firmi i trebaju svi shvatiti da ona tu donosi odluke,jer nemože svaki zaposlenik zasebno odlučivati kada će i šta raditi u privatnoj firmi.
pa to je privatna firma
Jao selimovica pa svaki im firma propa , pokrali sve kako da ne propdane P.S Ima Boga
Citajte sutra pravu istinu u Oslobodjenju. Ove radnike nisu otpustili Selimovici nego Lagumdzija i Radoncic
26 godina... Pa i bilo je vrijeme da na njeno mjesto dodje neko ko nema ni jedne godine staza...
hahaha to je ,,demokratija " i kapitalizam ,,,hahah ,,briga o ljudima" o radnicima koji su u Jugoslaviji bili GOSPODA...e sada crknite ...hahah ocete ovaj robovlasnicki sistem ,,nije vam valjala JUGOSLAVIJA ....ocete demokratiju....hahahahah sada ste ROBOVI:::::HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
eto vam sad plačite ko ..... bič was ovakvijeh svakom danom swe više i više ! ye_bo was kapitalizam !
Ma Selimovići su daaavno propali, samo ih drže krediti ... koje već imaju poteškoća sa vraćanjem .. al eto .. nekako metiljaju ... Inače ... po stoti put govorim ... da smo daaavno propali ... I da je bolje da se uhvatimo motike i lopate inače ... vrlo brzo eto i gladi !
Tako ti je to kad se jezik izmulja ,tesko se ljudi snalaze.
Mi smo imali dvicu iz bosanskog
pogon je u gradačcu
NECU VAS NIKAD VRATIT NA POSO JER TO MI VJERA U BOLJE SUTRA NE DOZVOLJAVA
valjda gracanice ?
padaj silo.... http://www.youtube.com/watch?v=JmlY4dtG9RE
Pa ako nisi dobar odes kod doktora pa ti on napise bolovanje pa odneses doznake u firmu i tako ... a ne ucijenjivati poslodavca ne dolaskom na posao .. To je politika nasih radinka izgleda kad cuju da je firma dobila posla odmah strajk ...