Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja vijest... Dvije rečenice koje ne pružaju skoro nikakve informacije, a poslije ćete editovati te dvije rečenice i napisati kilometarski tekst i svašta "nabacati"... Ali bitno je sad da ste vi prvi objavili "vijest" o "muškarcu u koritu Miljacke"...
I nije fer objavljivati ovako nepotpune vijesti. Isto kao prije par dana o sudaru, samo dvije rečenice. Svi imaju nekog i prva misao je: "Da nije, ne daj Bože?" Mogli bi se stvarno suzdržati i vijesti o ovakvim događajima davati sa potpunim informacijama.
@silent Fakat!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako Bog da Bakir Izetbegović.
Zlato pluta.
Možda su mu kašike ispale...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka se bagra naklatila na most ne bil' sta vidjeli. fuj. niste u pozoristu.
ma nigdje veze toliko ljudi se okupilo i gledalo mogao je komotno se covjek ugusiti u 30 cm vode i svi bi gledali umjesto da je neko usao u vodu i samo pridrzao covjeka dok pomoc ne stigne. tako je to kod nas u svemu. svi sutimo i samo gledamo :/
Haha, fehime. Tako je bilo i za izbore. Svi šute i gledaju, večina ni da mrdne na glasačko mjesto. Ovaj pijanac i njegova publika su komentar na izbore.
kakve to ima veze je li pijanica ili ne. treba pomoci. nije tvoje da sudis ;)
Bes taj potok!
Još se slavi izborna pobjeda.
Glaso,dobio poso ,slavio ,upao u miljacku!
Ne znaju jel' više Miljacke il' brlje u njemu :D
NAPOLI upuo u miljacku pijanica jedna
trebali su da ga ostave dva tri sata u vodi, poslije bi izašao i sam! Čuj, u sred dana pijan - alkos 100%.
jok ba, horsaš :D
evo izvadise me.. samo nisam znala da sam musko xD
Treba uvesti novo zanimanje ,,briga o pijanoj osobi '' ,nesto kao dadilja ....kad presalga da ga ima neko sigurno vratiti kuci .
Jest nabujala Miljacka i Titanik bi odnijela :P
Hodao nepropisnom stranom predviđenom za pse lutalice...
Da se iko od ovih mojih muškaraca u kuci alkoholizira pomislila bih da nije on :P
kako je lijepo vidjeti "hrvatski odgovor" u saraju.
Ali opila me tvoja ljepota , kao vino da sam pio