Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Dardanija A šta imaš reći za Republiku Srpsku u kojoj živi 98% Srpskog stanovništva? Malo se samo zamisli koliko ima sam Beograd stanovnika, da ne spominjem Novi Sad, Niš i druge... U Crnoj Gori vjerovatno nisi bio pa zato govoriš kao i u Vojvodini. Malo škole i obrazovanja pa ćemo pričati. Prvo ti pričaj o Republici Srpskoj ako te baš Srbi interesuju jer bez nje Bosna nigdje maći ne može...Razmisli malo... Bio bi red da objavite komentar! Hvala i živjeli! A i praznik ti je pa nemoj da se puniš bespotrebnom mržnjom. Valjda ti je i vjera protiv svake mržnje...ili nije?
Ovo je UCK,nabavila,pa ostalo,kad budu trebali,za V.Albanije.Đe još ima parče svete svrbske zemlje? Na Kosovu ravnom nema,u Sandžaku nema,oko Bujanovca nema,u Vojvodini nema,U C.Gori nema,pa đe ima?Malo oko Kragujevca,đe selo gori a Baba se češlja...a nije dugo ni do tad,kad će svi pod maslačak stat...kobileća krvi.
IDI RECI SESTRI NEK POPRAVI ONE ZUBE GENETSKI HAVARISANE ,
IME VAM JE LAZ KORENI SU VAM LAZ VI STE LAZ... LAZ STARA VEKOVIMA....I DOBRO JE STO JE LAZ RAZVEJANA DO NORVESKE I AMERIKE,I SIROM SVETA BAR JE MALO LAKSE ZIVETI NA OVOJ SRPSKOJ ZEMLJI!
PA GDE GOD DA SI ,U BILO KOJOJ ZEMLJI SVETA SMESNO IZGLEDA I PATETICNO TA OFARBANA KOSA NA GLAVI .. A GDE SAM JA ODRASTAO,NA ZEMLJI PREDAKA MOJIH,GDE VEKOVIMA ISTU KRSNU SLAVU SLAVIMO,GDE EZAN SE VISE NE CUJE GDE MUJA SAMO POD ZEMLJOM IMA GDE SMO OSVETILI PRETKE POBYJENE. MATORI GODINE SE NOSE SA PONOSOM,A TI TVOJE KRIJES KAO JEFTINA KYRAVA!
Za blow me a ko ti kaze da mi je to. Ja sam rodjen na Marijin Dvoru za razliku od tebe koji si rodjen negdje u nekoj stali. Nemas ti pojma zasto se zove Marijin Dvor. Ovo ti sve pisem iz najbogatije evropske drzave pa ti sad pogodi koja je.
@ Blow me Ne kaze se Marin Dvor nego Marijin dvor! Pa nije kvart dobio ime po babi Mari cobane. Sidji ponekad u grad, mozda nesto i naucis u zivotu.
Boje se genocidni drzati kuci exploziv, pa sakrili u jami..........mate.er vam genocidnu
steta da uniste. trebat ce.
Božanovići su rodno selo ratnog zločinca ratka mladica !!
PRE BIH REKAO DA SI NEGDE U US NEGO NA MARIN DVORU ZIZIJA KAKVO BALYANDERSKO IME!
Kalinovik ti je zavicaj Ratka Mladica - sad ti je valjda sve jasno.
A gdje mu dodje taj Kalinovik,čini mi se da je to neka planinska vukojebina.