Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne valja vam Sebija ha? Legenda od zene.
Normalno, 10 miliona za respiratore cemo zaboraviti :)
E moj glupavi SDA keru. Zaboravili respirstore, zaboravili diplomu. Pa ovom narodu i ne treba bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gavran je najveći ublehaš nadaleko...mrtvi Alija im dao sve
Zar to nisu porodicni prijatelji - tj. on i Seka i te dvije porodice. I sad ovaj ne valja sto je krsio mjesecno po 6000 km na reprezentaciju, a dnevno valjda 300 km ??? (je li ovo moguce uopste), a ona ok, ona skromna. Njega niko ne ganja, a lik ima bruku nekretnina, pa cemu ovakvi clanci?
pa da sebija sebi pare klepala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozete samo cestitati Sebiji na svemu sto je uradila za Kcus,upravo se lijecim gore i sve pohvale za organizaciju,cistocu ljubaznost. Svaka cast Sebija .
Statistika nasa dika, sto pozelis to naslika. Proknjizis kao reprezentaciju ili ulaganje u edukaciju :)
Meno se profil blokira na normalan komentar. Kojo je cjenovnik da, da posaljem tekst o Badnjevicu i malverzacijama u Drzavnoj regulatornoj agenciji za radijacijsku i nuklearnu sigurnost, kako su se umjeravaju respiratori, i po kojim referencama ovog lika ministarstvo civilnih poslova prijavi Verlab za regionalni centar za hadron terapiju.
Kao i obicno mi o necemu drugom respiratori ljekovi bla bla , a text fino pise i govori o reprezentaciji pusti respiratore ljekove doce i to na red.Fino je jasno i glasno napisano neko je trosio 60.000 KM neko 1.700 KM e sada kada bi polemisali o ljekovima ,a to nije tema ovoga teksta koliko se ljekova moze kupiti za razliku para od 60.000 do 1.700 KM ??
:) kakav placen clanak! Jesu pretjerivali ostali, cista pljacka. Ali Sebija skontala kako da zaradi koji poen, idu izbori. Njoj reprezentacija ne treba!
Sebija jeste zmija ali zna raditi ovaj posao i KCUS je pozitivno preporodila.
možda je štedila na reprezentaciji ali zato nije štedila na ljudskim životima...barem 30 % ljudi bi bilo živo da ih nisu prikačili na malina respiratore...garantujem!!!
Pa ovi lopovi su trosili dnevno kao Sebija godisnje???Bravo Farise debeli,Bravo Šanko,Bravo Damir Aganovic-vas trojica ste dobri jer ste pokrali i nije vas stid.Derete narodu macku,vozate jahte i auta,mijenjate kuce i vile,putujete i zajebavate se.Ma svaka cast.To oni zasluzuju.
Vidi Mesihovica starog kriminalca.. strasno
Zdravstvene ustanove nisu banke, šta nas briga za reprezentaciju, dajte nam podatke o uslugama i liječenju, ono što znamo je od kada je Sebija došla da je opseg zdravstvenih usluga uveliko smanjen, broj stručni ljekara i specijalista smanjen a ulaz para udvostruče.
Nego sta bi za diplomu?Znamo za novac kako je trošen.
To sad Sultanija ispade štedljiva? A krade iz očiju.😭
Sramotno kako su bivši direktori KCUS krčmili pare poreske obveznika.Samo je prof.Izetbegovic odgovorno i racionalno usmjerila novac za dobrobit pacijenata,a ne za lična zadovoljstva kako su to radili Gavrankapetanovic, Mesihovic i Aganovic.
SDA botova koliko hoces. E moj glupi bosnjo pa zar zivkovici da ti pune glavu?
Ma ja standardno hajde opletite po Seki zena potrosila za 5 godina ko Mesihovic za mjesec