Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mejdanbl...\"ma ja,ni republiku srpsku krajinu ništa nije obvezivalo,a davalo im se izbora\".Mejdančiću:nešto si veoma važno zaboravio:STANOVNIK KREMLJA NIJE VIŠE BORIS JELJCIN!!
to je aerodrom zaluzani, za vojne potrebe...ne zelim da uskratim odusevljenje, al tako jesmvlb
Bravo, sada slijecemo u BL umjesto u Split i Zagreb a Tuzlanski i Mostarski aerodromi neka im se stavi kljuc u bravu..
bit ce interesantno gledati kad se k\'o usran golub vrati, nakon posjeta ruskog predsjednika...
Kuku lele.Sve sam mislio biće nekad nešto od vas,kad ono uvjek ista priča.Posjećujem i druge sajtove ali toliku količinu nevaspitanja,neobrazovanja,m ržnje,zavisti,prosipanja fašizma,kočijaškog riječnika nema nigdje.Od butmirskog sastanka za RS i premijera Dodika mnogo je važniji sutrašnji događaj u Beogradu,odnosno posjeta ruskog predjednika gospodina Medvedeva Srbiji.Premijer Dodik biće sutra u Beogradu na svečanoj akademiji upriličenoj u čast ruskog predsjednika.Butmirski sastanak za gospodina Dodika i RS su zadnja rupa na svirali.TV RS prenosiće ovaj po srpski narod veoma važan događaj. Premijer RS biće tek neznatno prisutan na tom tzv. butmirskom sastanku,ako uopšte bude htio biti prisutan.Ništa ga ne obavezuje kao uostalom ni RS. ma ja ni republiku srpsku krajinu nista nije obvezivalo, a davalo im se izbora...
zar niste skontali, mada je srpski igrač, Bild nenamjerno izradio Dodu, ovaj u Butmiru a on sletio u BL
Sta si ti srce htio da kazes? Malo ti je poruka nedorecena i nejasna. Jesi li i ti malo mentalno zaostao?
ma nema od bosanskog rahatluka nista. nebio vam ja u kozi
Joj hajvanluka na ovom sajtu, samo mrznja, prijetnje, i pljuvanje. Kakvi smo, i jedni, i drugi, i treci, jos nam dobro i ide. Kolko god krivili politicare, sto i treba, dobro je i podsjetit se one Churchillove da \"svaki narod na kraju dobije onakvu vlast kakvu zasluzuje\". Nama je jos jedina nada da nas EU uzme pod svoje ko nekakav protektorat, ukine nam izbore, i direktno sprovodi sve njihove zakone i regulative bez da se mi izasta pitamo. I tako jedno 100 godina, nebil se opametili.
Kuku lele.Sve sam mislio biće nekad nešto od vas,kad ono uvjek ista priča.Posjećujem i druge sajtove ali toliku količinu nevaspitanja,neobrazovanja,mržnje,zavisti,prosipanja fašizma,kočijaškog riječnika nema nigdje.Od butmirskog sastanka za RS i premijera Dodika mnogo je važniji sutrašnji događaj u Beogradu,odnosno posjeta ruskog predjednika gospodina Medvedeva Srbiji.Premijer Dodik biće sutra u Beogradu na svečanoj akademiji upriličenoj u čast ruskog predsjednika.Butmirski sastanak za gospodina Dodika i RS su zadnja rupa na svirali.TV RS prenosiće ovaj po srpski narod veoma važan događaj. Premijer RS biće tek neznatno prisutan na tom tzv. butmirskom sastanku,ako uopšte bude htio biti prisutan.Ništa ga ne obavezuje kao uostalom ni RS.
ma otiso Bili da posjeti rodbinu, moze to sutra i bez njega.
Jao, nema niko primitivniji od vas bosanskih muslimana. Mozete pod ruku sa Siptarima. Nikad nijedan pametan ili pismen komentar. Strasno.
Nakon Beograda, zlocinac sletio u Banja Luku na konsultacije.
Carl Bildt I njegova zena su najveci zivi neprijatelji BiH, veci od svih srbijanskih/bosanskih zagovaraca Velike Srbije.
haha pored tz preusmjeren u BL haha pa ko tog bildzta pusta da sleti ikako na tlo BiH??? to govno fasiticko treba na goli otok