Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pray for KLIX 🙏
@leksaurin10 nekako se ovi ddos napadi poklope s člancima o Vučiću i nije ovo prvi put.
@musko.ba Vucic danas na presu samo sto nije zaplakao, a neki dan se sprda s koronom ko da je na pijaci. Kakav je to lik...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko god da vam to radi kapu mu skidam. Treba da ne postojite pokvarenjaci. Vi ste jedan uzasan medij. Zlo koje sluzi za trovanje mrznjom i odrzavanje ovog podlog i perfidnog kolonijalnog sistema. Sve vas koji ste zaposleni na kliksu, treba da je sramota.
@Sky Drums Recite i prvoj smjeni sutra da dislajkuje, koliko god vas ima. Pitam se kako mi niste uklonili komentar do sad, ili unistili profil. Hijene !
Šta ste se digli rotiv Klixa, svi kao nešto kritikujete, a čim otvorite oči svi pravo ulaze na ovaj portal. I šta to pišu zaboga strašno? Nismo mi urednici, a fašizma nema. Pišu aktuelna zbivanja. najviše fašizma je među komentarima, znači čitateljima klixa. Nije u rangu FACE TV, ali brate nije ni otrovan. Obični portal gdje svi pročtamo samo vijesti sviđale se nama ili ne uostalom kao i svugdje. Ohladite i ako vam se ne sviđa niko vas ne tjera da ulazite na portal.
@CovidCoronanastava . Izvinjavam se propustima tokom tipkanja : *protiv, *pročitamo
Nikad se nije našao napadač DDOS napada, pa najvjerovatnije neće ni sada.
Joj kad neko napise najbolji portal hahhas placenicki portal kao i nasi politicari . Tuzno je kad se mora reci da je najbolji.
Klix izdrzi !!!
Te hakere obisiti na tiramolu, pa onda lipo polagano sušenje ka obotnicu.
Cudi me da su uspjeli shebati i Cloudflare
Sinoc se nije moglo ući na kliks,zastitite svoju stranicu i svoje korisnike,ma to ovi Dodikovi kerovi i ostala četnička svita,imena ih interesuju,vidite da Kliks Volusina u skupstini spominje kliks hahahaha opsjednut ovim portalom😂😂😂😂
da vam sajt nije dobio koronu
ili ste vi bili banovani..zbog gluposti svakakih koje pišete.
Platis masnije servere i sve moze, samo je pitanje da li oni to zele?
Ma dobro DDOS attack nije korona attack brzo ce klix da se oporavi alociranje vise resoursa.
Zar ima neko vremena za takve bespolice u ovom vaktu?
@InspektorKluzo pa sad baš imaju svi imaju vremena za besposlice kada je sve zatvoreno
Kad vas neko napadne imate podatke koje proslijedite nadležnim institucijama. A kada se neko bavi širenjem mržnje u komentarima što traje godinama, a u pitanju su jedne te iste osobe, nemate podatke.
@umaram_mozak Mješaš slobodu govora sa kriminalnim radnjama
Sve podatke o napadaču...
Zašto svi hakeri nose dux?