Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSUĐENI, PA POBJEGLI?! ONAJ KO IH JE OSUDIO PUSTIO IH JE DA POBJEGNU. ZAR POSLIJE PRESUDE IZ SUDNICE NE IDU PRAVO U ZATVORSKU ČELIJU? VAN PAMETI JE OSUDITI NEKOG NA ZATVORSKU KAZNU, A ONDA GA PUSTITI DA SE SLOBODNO ODŠETA IZ SUDNICE. ZNAČI, ONAJ KO JE DONIO PRESUDU I NIJE NALOŽIOP DA SE OSUĐENA/I SPROVEDE U ZATVOR, POD HITNO TREBA DA BUDE SUSPENDOVANA SA MJESTA SUDIJE I DA ZA TO SNOSI ODGOVORNOST. PUNI SU NAM SUDOVI TRULEŽI OD SUDIJA!
@kolač Hahahahahh upravo tako, doduše, možda su se " nagodili sa sudom" da prihvate presudu ali da ih puste na slobodu .. Hahahahah
hahaaahhahahahahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smjesnije drzave od BiH nema nigdje na svijetu...godinama se znalo da je ramo brkic glavna shema i kad ga napokon nakon toliko godina osude covjek hladno ode vani zivit hahah...
Antu Jelavića stiti Hrvatska drzava. Nema sanse da ga ikad isporuce nasem pravosudju jer nista nije radio na svoju ruku vec samo prema instrukcijama Zagreba. Samo je sprovodio odluke koje su donesene - zna se gdje!
Ajjj Ramo,Ramo Ramo druze moj,Ramo Ramo druze moj,da li cujes jecaj moooooj....
Stace cekat odma ih kuci poslati, nerazumijem kad se nekom vako sudi treba im odma dokumente oduzeti. Ona je uspjela nekretninu prodati i pobjeci sa parama. Ona glavonja je u Tajlandu.
Nije istina da se sve navedene osobe, skupa s ovom kuravom, kriju . . . Sve ste ih pustilu da odšetaju iako ste znali da se vratit N E Ć E ... Korumpirano pravosuđe uz pomoć korumpirane vlasti djeluje upravo tako ...!!!
Sudiji dala guze, a granicjoj policiji pop.usila redom.
CUJ POBJEGLI,,NIJE TACNO,,LIJEPO ISPRACENI IZ SVOJIH DOMOVA,,,
Kućni pritvor? Hahaha, samo kod nas idiota
kod nas policija radi za mafiju a ne građane i natod. A na vlasti Bake postavlja samo uspješne i dokazane kriminalce
Kad kliknem na Slobodanku izidje mi Ramo. To nije u redu brate.
Kad sam sreo druga svog prijatelja jedinog na granici bješe to Ramo mi je utek'o. Kesa ga je tješila mur'ja mu se smješila ali vihor sudbe zle od mene ga odvede.
Kriminal i politika u tome ti je nevolja. One sto sam izdrzavo sad im postalo malo. Jer plasilo ih, jer o njima sve sam znao. Pokrenula se istraga o mome poslovanju. Trazili me al me nisu nasli na imanju. Ja ih nisam ceko dok nisam otiso daleko. Vec dole na Primorje gdje ruka ruku miluje. Tamo nema ekstradicije il kako se to kaze. Ovde sa slobodan ko galeb mogu do sutra da me traze...
Ramo se krije kod Slobodanke
hahahhahahhahahhahahahhahahhahahhahahahhs bejha tužilaštvo hahahhahahhahahahhahahha i sud hahahhahahahhahahahahhahahhahahhahahahhahahhahahaha
RAMO JE SAD ROBERT DECEMBARSKI. :)
Zatvorite one koji su ga pustili?!