Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ta fata orlovic ?jel ona da izmesta crkvu pa koliko su dzamija poturice napravili na srpskoj zemlji pa nikom nista
@63-a E moj konju glupi, ja sam učio o historiji, pa kad je ti naučiš, javi se!!!!!!!!! LA ILAHE ILLELLAH - Nema drugog Boga, osim Allaha dž.š..
@iranac Istorija se govedo uči u školi.
@iranac KONJINO JEDNA NEPISMENA MALOUMNA TI SI POBJEGAO IZ LUDNICE, NEMAŠ TI MALI POJMA O ISTRIJI. P.S.KAD PROGOVORI HISTORIJA GOVEDO JEDNO?
@63-a Moji pradjedi su bili, 100% Bogumili, a ne kršćani, a od 1462. i 1463. godine, postaju Muslimani. P.S. U Bosni nije bilo nikakve druge vjere, osim Bogumilstva, a kad je bila velika seoba naroda, došle su druge vjere, pa ti malo sjedi i nauči, historiju, pa mi onda nešta pričaj, i obraćaj!!!! Može li????
@vas dvojica Mater vam _ebem pod jedan. Pod dva: betonar, začepi, sigurno, nakon svkog komentara napisanog, moraš kupovati novu tastaturu, a pod tri: _ebem vam majku!!!!!!
Hvala na upozorenju,nadam se da imash lahku ruku!Moja je malo teza 110 kg\" go beton\". Predlazem da izaberemo teren \"neutralan\" recimo Turska \"kush adasi\" pticije ime! Pa da nadjemo poljanche i da se mlatimo. A raja neka snima,dobichemo procenat od snimka! Normalno goloruki! Al nemoj dovoditi svojih 83 momaka.Ako treba \"dehidrirachu\" na tvoju tezinu! Ja mislim da si ti za razliku od pravih Bosanaca ili Bosnjana jedan seronja!
Kao što rekoh iranac je dobar momak, hoće da se vrati na pradjedovsku vjeru pravoslavnu zna šta su mu bili preci. Nisu bili bogumili nego Srbi svaka čast iranac
@63-a Kako ba neću biti, napravio ti familiju, vidiš da imam dušu!!!!!
Ja mislim da je Iranac ipak dobar momak.
@pjesnik Fati se ti pjesama, dok ti nije kasno, nemoj gledati moj život, a da ti kažem, kad bude kasno, glava će ti biti na panju, a tijelo 3 m dalje od panja!!!!!!! @? Pozdrav i za tebe!!!!!
Kucku je trebalo osuditi na dozivotnu robiju i odmah na izdrzavanje kazne. Prokleta Srbomrzusa.
Dobra ova nana za sprcit!
Iranac!Ubedio si me,ti si stvarno lud,ili te neko sluchajno ispustio dok si bio mali ili si pio mehku rakiju punu metila.A mozda se i drogirash? Potrazi ljudsku pomoc kod lokalnog psihijatra. Nije sramota,ja mislim da ti nisi u sustini losha osoba.Ali se ponashash kao razmazeno dete. Da nisi Virdzina? Musko a u s?vari zensko? Budi dobar-ra za tvoje dobro!
pozdrav za Iranca