Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo Pipo,da te nije Jeremy nocas stipo!?...Hebala te Srbija,dok te kara tvoj \"Kadija\"!
Aferim Harise za tvoj protest i informaciju. Ovo je katastrofa,zrtve rata bi trebale tuzit Haski sud,pa zar nije vise neg skandalozno da se uniste dokazi i idintitet zrtava?! Tuzit tuzit!I Haski sud a i Srbiju vrijeme je! BOSNA4EVER!
Jesam Srbin-miroljubiv. Ali sta ocekivati od organizacije koja je duboko umesana u rat u ex-jugi. Zadatak koji su oni \"postavili\",uz malo njihove podrske balkanski narod je sam to upotpunio. Sustina konflikta je velika klasna razlika,depopulacija,odrzanje \"zarista\" na balkanu.Veca zaduzenost kod MMF-a Interesantan podatak. \"Siromasan\" Jugoslovenski narod je bio zaduzen famoznih 24 milijarde dolara. Danasnja \"bogata\" Holandija je zaduzena 2700 milijardi dolara ili ti dva zarez sedam triliona dolara. Niposto nije smelo biti da \"siromasni\" jugoslovenski narod ostane siromasan nego da se kao resto zapada \"obogati\". Sve je oko novaca-dok ima OVACA!
Dragi moj predsjednice, vi i vasa razmisljanja su jedino sto u meni gaji nadu za bolje sutra u BiH. Hvala vam. A sta komentirati vise nego sto je dr. Silajdzic rekao? Zamislite da neko spali licna dokumenta i stvari jasenovackih zrtava ili zrtava holokausta. Ovakvi dokumenti ako ne porodicama, onda se nalaze kao izlozbeni materijal u muzejima koje svijedoce o zlocinima. Oni valjda ne zele ni da muzej uspomena imamo. Ovo je strasno.
Silajdzic je upropastio presudu za genocid, obecavajuci Srebrnicanima arapske pare ako se odreknu Distrikta??
kakav je molim te to komentar \"@safdć\"? ovim redom ce unistiti sve dokumente ma ce ne kraju tvrditi i da nije bilo nikakvog genocida :S Nadam se da neko organizuje dok jos nije prekasno imena svih zrtava, sve ko je kada gdje kako poginuo da ne bi svako svoju historiju pisao i tvrdio sta hoce
onda se cude ako neko zeli da baci atomsku na Hag i holandiju.
seljacino - lične dokumente i stvari prikupljene a u vezi žrtava srebrenice trebalo je vratiti familijama - odnosno državi BiH.
Bravo gosp. Silajdzicu, Vi ste izgleda jedini koji razumije koliko je vazno reagovati na ovaj barbarski cin odredjenih ljudi koji rade u sudu u Haag-u. Sramota je za ljudski rod da se na ovakav nacin odnosi prema zrtvama genocida!
novinar koji ih je provalio za ovo kaze da su dokaze spalili zbog neugodnog mirisa... seljaci. http://centerforinvestigativereporting.org/blogpost/20090506unadmitsevidencefromsrebrenicawasdestroyed