Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUDOVIŠNO LAŽU IZ SDA i kabineta lopova i kriminalca Konakovića . Sav vodovod je desetak godina na kompjuterizovanom SCADA sistemu praćenja i dojavljivanja te sa policijom. Svako ko bi imao namjeru da provali i ne zna gdje je to.
Građani koji su glasali za ovaj SDA šljam su ovo i zaslužili ! A NAROČITO PENZIONERI KOJI ZA 50 KM bi glasali i Dodika.
Najvažnije je da se za svaku restrikciju vode uvijek ima neko opravdanje.
VODE NEMA sami provalili, nego na ovaj način skupljaju dovoljno vode ZA NOVU GODINU !. NAkon nove godine vode opet neće biti al ĆE BITI NAJČUDNIJIH LAŽI IZGOVORA I PRIKRIVANJA ! Vode nema oni grade nove zgrade i hiljade stanova koje prikopačavaju na psootjeću mrežu za koju nisu predviđeni. Uzimaju pare sebi u džep onda kantonalne pare dijele penzionerima da glasaju za njih iu krug laže i krađe se zatvara. Da bi PONOVO KRENUO NOVIM IZBORIMA.
ISIL
i samo nek mi neko kaze narod ovo narod ovo .. narod koji ovo stalno radi i opravdava kradju u bilo kojem obliku je zasluzio da zivi i u goroj situaciji od postojece... za lijeka im trebalo ...
cime se sve ne bave ovi iz VIK-a i cime se ne pravdaju svoj nerad i aljkavost
U doba totaliratizma policija je cuvala rezervoare, a sada cuva Poljine.
terorizam? ili lopovlu. pitanje je sada rece Sekspir i zapali drinu bez filtera xD
Taman kad' covjek pomisli da smo dotakli dno prevari se
Mozda su cetnicki diverzanti ...nista netreba prepustiti slucaju, sumnjaj u cetalje...!
Mozda su cetnicki diverzanti ...nista netreba prepustiti slucaju, sumnjaj u cetalje...!