Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam predsjednika Silajdzica. Covjek radi mudro i tiho, elegantno i gentlmenski. Ko hoce jalijasa ima Dodika...
Nasa stranka je upravu....Ovo je samo trik.... A ja sam cuo od prijateljice koja je bliska nekom iz vrha Stranke za BiH da je Hare naredio ovu smjenu kako bi odobrovoljio narod. I da Samir Silajdzic to nije htio, ali nije smio da se suprotstavi Osnivacu. Kao sto niko ne smije.
E sto i ovi sad seru... covjek dao ostavku, kakav sad tu trik treba prepoznavat. Ovo k\'o da je stranka pristalica teorija zavjera, pa u svemu vide neke zavjere i trikove
Kikice, zar Bosanski Petrovac nije u Federciji? Znaci uzeli su uglavnom bosnjacke glasove, ako je SNSD na drugom mjestu. Pa to je upravo ovo sto \"dijaspora\" govori. Da bi smo sacuvali cjelovitu BiH ne trebamo nikoga moliti, to je nase pravo, mi ne trebamo dozvoliti promejne granica, jer RS nema pravo na otcjepljnje. Nasa stranka pristupa tome tako da mole Srbe da ostane cjelovita BiH. Tim pristupom Nasa stranka implicitno priznaje da SR ima pravo na otcjepljenje. To je kurvanjska poltika, jos jedan trojanski konj podmetnut borcima za cjelovitu BiH jer niko nemaju pravo da je dijeli, pa ga ne treba ni moliti da se ne otcijepi, nego se treba boriti protiv takvih.
ZA DIJASPORU Kada ti za 6 mjeseci napravis ovo sto je NS napravila - javi se! To je jedina stranka koja nije nacionalistička a koja je pobjedila SNSD (u Bosanskom Petrovcu) u uskoj utrci. A NS ce za 6 godina postici ono sto ti neces ni za 60. Neki ljudi vrijedno rade. TEbi ce trebati 60 godina da kao i nedemokratske sredine shvatis sta je multinacionalna stranka.
buduci da postoje dokazi o sedmicnim isplatama na milosevicev racun prije i pocetkom raspada Jugoslavije, cesto puta mi se namece osjecaj da dodika finansiraju (i) oni koji predstavljaju jedan od nesrpskog naroda u BiH.............. iz razloga sto je dodik od treceg dana proslog kurban bajrama............ i gostovanja vodecih zabihovaca njegovoj palaci, on je svoju politiku od tog dana naglo promijenio za 100% .
gospodin haris je izjavio da jos nije zavrsio posao u bih. Za BiH bi najbolje rjesenje bilo jedan predsjednik nametnut od MZ, po mogucnosti Rafi Gregorijan a ,,cijela drzava\'\' moze uci u EU samo kao BH Distrikt na celu sa Gregorianom ili Komsicem.
Haris je trebao podnijeti ostavku zbog kraha na izborima, jer je on kao predsjednik najodgovrniji. Svugdje u svijetu predsjedndik, tj. selektor kao najodgovorniji podnosi ostavku, a ne oruzar, onaj koji cisti kopacke ili onaj ko donosi vodu igracima. Npr. hamdija Pozdraeac je morao podnije ostavku zbog Abdica itd. Ova novokomponovana banda na vlasti u BiH je toliko izludila ovaj narod, da je eto u Bosni normalno i kada vodonosa podnosi ostavku za slabe rezultate tima. I nije Hare prvi. To je pocelo sa Alijom kada su lansirali: \"Alija je dobar,ne valjaju oni oko njega?!\"
Harisovo 100% je otpocetka bila lafina
e jebi ga sad...nevalja kad nece da da ostavku, ne valja kad da ostavku... sta ba hocete vi? idi izdrkaj koji put bice ti lakse..
Pravilo broj 1 multikulturizma u BiH Ne bori se za multikulturu u BiH u reonu Bascarsija-Stup Pravilo broj 2 multikulturizma u BiH Ne postavljaj samo Bosnjacima nacelnike Srbe i Hrvate, nego isto se bori u \"srpskim\" odnosno \"hrvatskim\" sredinama da pobijedis i da tamo takodjer uspostavis multikulturizam Pravilo broj 3 multikulturizma u BiH Ako nisi ispunio prethodna dva pravila, onda promijeni ime iz Danis Tanovic u Zlatko Lagumdzija, a naziv stranke iz \"Nasa Stranka\" u \"SDP\".