Nakon odluke Parlamenta FBiH
0
Osobe s invaliditetom provalile u Skupštinu
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je to da su invalidi morali probiti led u ovom vidu protesta, te da su oni ušli u vladu i blokirali sjednicu, dok su studenti koji su među najugroženijim kategorijama u ovoj zemlji vjerovatno grijali stolicu u nekom turbofolk kafiću...
pendrek i udri svakog ko se približi vratima a nakon toga dooobro preispitati i pregledati kako je ko stekao status osobe sa invaliditetom ne želim da branim parlamentarce, ali ne vidim razlike u parlamentarcu koji sam sebi diže plaću i osobe koja čitava zdrava plati doktoru 2.000 KM za potvrdu da je 100% invalid...a može konju rep iščupat
Ma bitno da ce sad parlamentarci od tih \"ustedjenih\"para od invalida sebi ponovo dici sebi plate!!!
brankovic pobjegao iz sale... muhahahhaaa
steta sto se nisu pomakljali medjusobno :) ako nista rezultat bi bio viska novca za mlade i za razvoj..
@Tvrtko... Prvi tvoj post gdje se skroz slazem s tobom. A vi SA_X!! VAMA BI TREBAO NEKO PROVALITI U REDAKCIJU SA BEJZBOL PALICAMA, KAD DOPUSTATE DA LIK POD NICKOM CCCC, I SLICNI OVAKO OMALOZAVAJU SASVIM SLOBODNO NA NAVODNO PRO.BOSANSKOM FORUMU! GORI STE NEGO OVI IZ SKUPTINE!!!!!
Sta rade od naroda to nije normalno. Kako neke nije stid davati ovim ljudima podrsku na Sa-x?? Sta oni omaju od take podrske?? Otidjite tamo i pomozite ljudima!!
p.s. znam da je sa-x preprometan sajt da bi se odvratni komentari na vrijeme izbrisali, ali sat i po je već previše javnog eksponiranja za bljuvotine tipa \"cccc\" i \"trojke\". obrišite to, zaboga.
ma možete se svi meni ovde potpisani nap..šit k..rca. sad sam se vratio iz unitica a vi još dalje pišeteovde
ovo samo rušit treba, nema s neljudima ni pregovora ni razgovora. kad mogu ovako postupiti prema invalidima, šta ostali da očekuju? gledam ih danas u onoj sali, sve otupelo, niko ni da trepne na onoliku ljudsku nesreću, samo se na svoje dupe misli i jedino se brine ako se stolica zatrese. vozaju se i *ebavaju po hotelima na naš račun, a ovamo spašavaju budžet kradući od invalida. ološ obični. a vi koji ih uporno glasate, samo da znate da će i vama na vrata pokucati kao što su danas invalidima. a valjda će i njima neko nekad...
Gospodo iz Skupstine, dabogda vam se na djeci poznalo kakvi ste! Nista drugo...kako vas nije Boga strah!
Trojka 24.02.2009. u 17:06 ================Nego znaš li ti da su islamski paraziti njih 14.000 u SarajKandaharu se „zaposlili” na racun onih SILOM i UCJENOM 70-ak OTETIH nadleznosti RS.Od tih 14.000 vise od 2/3 su islamisti koji samo sjede divane i protiv RS/Srba rade u SarajKandaharu a RS placa te neprijatelje koji svakoga mjeseca RS kostaju desetine miliona ... Meni se place od te cinjenice majku im ker lojavu zaprdio stoka parazitska. A zamisli ti silni milioni sto RS svakoga mjeseca salje neprijateljima u SarajKandahar KOLIKO bi te silne pare nama Srbima u RS dobro-dosle?? Zato onu nakaznu nezeljenu neprijateljsku tzv.„BiH” svaki Srbin/nja treba i MORA na svaki bilo koji način da rusi.
SVE JE NJIMA DODIK KRIV........TEK SAD VIDIM DA JESTE.............NE DA DODIK LOVU EEE TU JE TAJ VIZ::::::::::::MRRRRRSSS BAGRO.....................ZIVJELA NAM REPUBLIKA SRPSKA
NEMA VISE TURSKIH PITA OD ZLATNOGA SRBSKOG ZITA marssss stoko parazitska marsssssss paraziti islamski radite.Uhvatite s ekrampe lopate motike i udri znoj znoj znoj i krvavo raditi.Mamicu vam parazitsku na osnovu otetih nadleznosti RS nakakrikali ste 14.000 vasih dzabaljebarosa u SarajKandaharu a RS placa mamicu vam yebem smrdljivu lijenu i poganu.
JEL OVO JOŠ TRAJE I AKO TRAJE GDJE SE TREBA POJAVITI??