Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed SDP, svako dobro!
Puna podrska SDP-u u nastojanju za izgradnju pravne drzave! Idemo naprijed, protiv ugnjetača, kriminalaca i fašista!
Današnjim usvajanjem odluke, u SDP-u vjeruju da su se stvorili uvjeti za konstituiranje vlasti u nekim kantonima Da pogodimo u kojim kantonima? haha
svaka čast sdp-u kao stranci i pojedincima da ne popuste na ucjene i prijetnje fujavih nacionalista oba hdz-a, snsd-a i ostalih njihovih satelita. samo promjene i samo uz sdp!
Ovo je dobar vic. Stranka koja koalira sa robovlasnicima Lijanovica u duhu istinske borbe za radnicka prava i HSP-om u duhu utvrdjene antifasisticke tradicije prica o nekakvoj platformi? Lagumdzija i Damir Masic i svita ulizica i ludjaka bi i koalirali i koagulirali i kopulirali i sutra i sa Geertom Wildersom i sa Ahmedinedzadom i sa njemackim republikancima i sa libanskim Hezbollahom istovremeno samo da im guzice ne ostanu u zraku Vic
da nebude dalje .....Igre bez Granica//.! Ljuti su hercegovci,na................. portalu (Poskok.info)
@push.....gdje ti mo-ronu zivis......Zlatan danas napravi vlast u federaciji i to bez oba HDZ-a........pa ti vidi ko je tu pusiona !!!!! SIKTER
Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi. Pushiona, Zlajoglu!
@zeleni zub.....cobane seljoberski......potpisi se savojim nikom.....ovako izgleda moronu da repliciram samom sebi........mi izasli iz rupa ili vi bradate spodobe sa subarama sisle sa svojih brda i napustili svoje jazbine pa poceli navlaciti carape na glave i postavljati nekakve balvane i barikade i redati tenkove od JNA oko nas........SIKTER SMR-DO......ti mislis nas pamet i memorija izdali......kao sto puta ponovljena laz postace [email protected] cu ja seljoberu u Turskoj.....moja domovina se zove Bosna i Hercegovina.....a grad Sarajevo i nepada mi napamet da ovu ljepotu napustim......a ako smr-do bude opet belaja.......znacu i gdje ci i sta cu ......uostalom kao i prvi put.......braniti svoju domovinu !!!!!! Ps ovaj put cewmo to brzo rijesiti papak.......nista ne brini !!!!!! SIKTER
Velika podrska za dobrobit svih,
rece Zlaja, prvi reket NASDP, i osta ziv!!! Gem, set, torba ...
\"sbo-kroatici..nema vis epopustanja...ili ce te bit za BIh ili cete ic iz Bih...traktora ima dovoljno nebrinite za prevoz.........voz \" Kome prijetite?Čime jadni? Bošnje pamet u glavu ! Zlajo se zanio,opasnu igru igra.
@ams \"nece se preko hrvatskog pitanja praviti rezervat za bosnjake budi siguran\" Boli mene k.i.t.a. za \"bošnjake\",ako vam je tjesno bujrum - pitaj te u Mileta Podrinje.Uzmite od Srba Srebrenicu i Višegrad.Gdje su gazije i delija? :))) Il ste samo jaki na jeziku? Vua,Vao armija od Bosne? Hrvati vaše nigdje nismo oteli.Ne dirajte lava dok spava! Ne vucite šejtana za rep. Ere se ne boje poturadi,nismo vas se bojali nikad - a sad posebno! Igrate opasnu igru,alo \"bošnje\".
ona dnz je dobra stranka,na vlasti su u kladusi godinama,kladusa izgleda ko mala svicarska,nezaposlenih skoro da nema,svi djaci imaju stipendije,u svakom selu nov asfalt,vodovod.neovise ni od kog,mozemo ih zvati svakako al svaka im cast.
JOSIPOVIĆ: Republika Hrvatska u ovom trenutku posebno važnim drži da se jasno i kroz sve razine vlasti i uprave utvrdi definicija predstavnika konstitutivnog naroda kao onog predstavnika čiji se legitimitet ostvaruje iskazivanjem većinske političke volje pripadnika konstitutivnog naroda iz čijih redova dolazi. Pushiona, Zlajoglu!
Ne sumnjam da je bilo jednoglasno. Ne znam šta će im sastanci i glavni odbor kada je uvijek jednoglasno?
eh sto ce sada biti biznisa za Lagumdziju.Privatizacija telekoma,pa elektoprenos,pa drzavna imovina ,Naci ce se nesto i za zeninu firmu.Treba zataskati aferu \"reket\" a tu su i ostali boljsevicki kadrovi.e hoce nas krenuti..