Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukoliko neko nateze macku doslovno ,i ako ga to zadovoljava ,sta iko od nas ima s tim i molim vas,vi toboze veliki vjernici kladim se i fol kulturni (vecinom su to kojekakve papandure i brdjani polupismeni,nijedna duhom kulturna osoba ne moze ispoljiti toliko mrznje) samo mi recite KAKO NA VAS MOZE IMATI POSLJEDICE NECIJA TUDJA SEKSUALNOST??????????? samo to nek mi neko objasni....
Ipak su muskarci i nikada mi zene necemo dostici njihov stepen... Zeni je mjesto u kuci i tacka.... a taj feminizam je demokratski naziv za ko fol jednakoprane ko muškarci... Hajd kad hocete ovo da vidimo koja ce otic kopati za kanalizaciju... Bolje je meni u kuci nego u ovakva sranja vjerovati...
Previše retardiranih ljudi komentariše, a ja sam mislila da takvi uopšte nemaju pristup internetu...kakva tragedija za cijelo čovječanstvo.
nisi iz ovoga grada 100% svi znaju da su CURE lezbijke fuj
pa sto se ti onda kujo ne vjenčaš sa svojom curom fino u opštini pa fino uzmeš vibrator i zaguraš joj ga što?
Bore se za neku legalizaciju? mM, za tvoju informaciju, homoseksualnost uopste nije ilegalna stvar. Govor mrznje, kao npr. tvoj komentar, jeste ilegalan! Sa-x, ako nemate namjeru da regulisete komentare onda ih barem zatvorite!
kakve veze ima vlast? svima je poznato da su CURE lezbijska organizacija i bore se za neku legalizaciju fuj treba ovo da podrzavam jel pa da mi sutra dijete bude jedno od njih sve to treba skloniti vi ste mi velike metropoliti jel ne u sarajevu !
Dosadne ste
fondacija KEBARE sve su se ubile za kuce, kazu naprave dorucak za 100km boli glava
Brisu se komentari kada se vrijedja Sa x, a kada se vrijedjaju zene i manjine, ne brisu? pozdrav redakciji p.s. u koliko je ovo?
feministkinje=lezbejke? Boze sacuvaj gdje ja zivim...
more mrš !
kako ste došli do zaključka da su lezbejke ... ????????? zbog takvih i sličnih vama i jeste nam ovako .... mozda je nekad bolje poslušati i lezbejku nego aktuelnu vlast koja je prilično odvratna i nefunkcionalna.... nije stvar ko gdje ga prima stvar je stava mišljenja i organizacije ako če nam biti bolje sa pederima i lezbejkama ja sam ZA samo da ovi vise nisu tu pun mi je K kojekakvih polupismenih spodoba koje obecavaju bolju buducnost
SAMO SU NAM JOS LEZBEJKE FALILE ! MARS IZ SARAJEVA BOLESNICE ! ! !