Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas uzeti ove nacrte i odnijeti na fakultete arhitekture kako bi prestali sa projektiranjem tibrinih betonskih kaveza
450k projekt? Ako ima neko da se razumije može li objasniti zašto to košta toliko?
Obavezno ugraditi PVC stolariju🤣
Samo ne mrtvi stiripol jer to nije rekonstrukcija
Koji biro/arhitekt je uzeo 450 milja za postojeci projekat?
Ovo je pljacka,450 000KM za projekat koji postoji koji je doradjen za renoviranje
Pola miliona za crtanje par skica?
Pa cuj kako ce izgledati hahah valjda isto kao i do sad samo osvjezena ili planirajj da nesto mijenjaju da ne lici na sebe
Krajnje je vrijeme bilo. Trojka radi.
Utrnuti vatru da netrosi gas. Davno su Boljsevici prnuli u sisu . Jedino jos Bosnjo gleeda u boljsevicki plamen i nesta mu kao znaci. Pametnom dosta da skonta ko smo i sta smo!
Super. Nebi me iznenadilo da je sredite i da je date za sjediste HDZ-u i SNSD-u.
Jel idu i ovdje bijeli PVC prozori? 😂
Svaka pohvala za aktivnost na ovakvim i sličnim objektima, ali me interesuje 450 000 KM samo za projekat? OK neka je bilo 3D skeniranje, crtanje, izrada 3D modela pa da je bila i animacija, ali nismo veslo sisali. I vjerovatno je neki stranački arhitekta radio po uzoru na SDA model....zato se i bori za vlast.
Sve Hrvati i Austrougari koji su izgradili najljepše zgrade po Sarajevu. Danas ih možeš tražiti povećalom a lafo kosmopolitski grad. Jest ali u k…
Nije kosmopolitski grad jer u njemu nema Hrvats i Austrougara? Odavno ne procitah gluplji komentar 🤣 ok, gdje su Srbi i Austrougari u Zagrebu? Znaci ni Zagreb nije kosmopolitski vise?
Opet neko lagano izvuko narodne pare.
Ako je 450.000 koštala samo izrada projekta (arhitekta samo dodo par modernin istalacija i malo podebljao olovkom na orginalnom projektu iz A-U doba koji se ionako nalazi u arhivi) koliko će onda koštati sami građevinski radovi , dozvole i prateći troškovi?