Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je cuti da nesto konacno funkcionise i ide na bolje, neka se krenu,dakle, obavljati uspjesne reforme kao ova reforma odbrane!
Ovo ministarstvo je svijetla tacka. Slanje vojnika iz Federacije u RS i obratno, srusila se stigma i tvrdnja da ovdje nema suzivota. Itekako ima, i svim snagama, pa i vojnim, idemo kao cijela drzava u neke nove i bolje price!
Tzv. etička linija koju je Ministarstvo odbrane uspostavilo je veliki plus, jer korupcija je bolest koja izjeda ovu drzavu i tome se mora stati u kraj.
Ovo ministarstvo je uradilo odlican posao,sto je vidljivo u svim segmentima,naravno ne treba tu zanemariti ni odlican rad ljudi koji su odgovorni za ove uspjesne reforme u ovom sektoru.
Mislim da bi se na ovaj sektor trebali ogledati i svi ostali,da krenemo sa reformama,jer je to sigurno ono sto u ovom trenutku najvise trebamo,kad je sve doslo do samog dna.Odradjen je odlican posao i svaka cast za to.
To je jedna od rijetkih svijetlih tacaka u BiH i generalno vasem radu za vrijeme mandata. Bar imamo spremnu vojsku i to je najbitnije :)
ovim stopama bi trebali da se pokrenu i ostali sektori u BIH, seobuhvatana reforma u BIH je ono što je neophodno za napredak BIH
Osmic radi odlican posao i donosi odluke koje su dostojne svih europskih standarda.
Mislim da generalno ne posvecujemo dovoljno paznje OS, ministar se trudi ali nekako njegov rad nije dovoljno eksponiran. Ocigledno nismo svjesni cinjenice od kakve su nam vaznosto OS na putu ka pristupu NATOu
vidne su promjene na bolje u ovome ministarstvu, rad i angažaman su doveli do najuspjesnije reforme!
Gdje god se radi, to prije ili kasnije doprinese necemu, u ovom slucaju najuspjesnijoj reformi. Treba potcrtati i to sto je i sam Osmic naglasio, a to je da bi usvajanje zakona o drzavnoj imovini u mnogo cemu pomoglo ovome ministarstvu