Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i Muslimani: narod jednog jezika i istog porekla........http://zlj13051967.wordpress.com/2013/05/29/2515/
svaka cast,zao mi je sto nisam bila i ja tu da vas slusam :(
The Balkans produce more history than they can consume ............... istina .sta ces ;)
vrijeme nazatka civilizacije, okupacije, zlocina, otmica, jednoumlja,straha,primitivizma i svega sto se normalan covijek stidi. da je austrougarska vladala, bosna i hercegovina bi danas bila mala svajcarska.
Koja Austrougarska, ona koja je provela agrarnu reformu ? Ne hvala btw ne volim ni Turke. Lijepa slobodna, nezavisna Republika Bosna i Hercegovina
Kod mene u Maoci ima obrazovanijih od nekih pojedinaca sa ovog skupa.
sve u svemu okupator je okupator!samo sto neki misle da je bilo bolje za vrijeme ovog ili onog okupatora...sta ce nepismena stoka?
Okrugli stol na nivou tekstova iz udžbenika za osnovne škole...