Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP aparthejdu u manjem BH entitetu!!!
Imas priliku da stavis STOP,izvrsi pritisak na Novalica da ne uzima kredit MMF-a i time direktno isplacuje plate policiji RS-a,jer im krmak vec 45 dana kasni sa platama a vec mu se na neposlusnost spremaju.Ili mislis da ces ga sa parama od kredita oraspolozit'?
posao1000 strančarenje me ne zanima,nisam od te sorte
jedna priča iz Repulike Kosovo pred rat krajem 90-tih godina, s*bi su stalno napadali Albance, jedan slučaj se istakao u odnosu na ostale, napadali su prodavnicu jednog Albanca, redovno je prijavljivao policiji koja je izlazila na uviđaj ali nikad ništa nije urađeno, dakle moralo se uzeti u svoje ruke. Albanac, otišao izvadio dozvolu za oružje i kupio pištolj, sljedeći put kad su s*bi došli (dvojica), on im se usprotivio, oni su ga napali, ovaj im je odgovorio sa po dva metka u čelo, dakle, napali su ga na njegovoj zemlji, njegovom imanju, imao je sve dozvole i nije bio osuđen, s*bi su imali jedan 21 god, drugi 23 :)
O šipac , ima li prometa u pekaru ?
o pahomijin miljeniče, ima l' šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pisma su opet u modi!
moguce nuspojave citanja klixa: osjecaj smetenosti ili dezorijentacije, emocionalna nestabilnost ili razdražljivost, proljev, poremećaji vida rijetke nuspojave: pojačani refleksi, tremor, iritabilnost, letargija, neprekidan plač, zbunjenost, nekotrolisani smijeh i samopovredzivanje Ako primijetite bilo koju nuspojavu obavijestite svog liječnika ili psihijatra. Ne citajte Klix ako ste trudni ili planirate trudnoću. Citanje ovog portala u trudnoci ći dozvoljena je samo u strogoj indikaciji. Ako se portal cita redovito tijekom kasne trudnoće, u novorođen četa se mogu razviti simptomi ustezanja. Ostala upozorenja Klix.ba sadrži obilje gluposti i dezinformacija Stoga ako Vam je liječnik rekao da imate bolest nepodnošenja nekih idiota, prije nego što počnete primjenjivati ovaj portal posavjetujte se sa svojim liječnikom Odrasli Jedan do dva clanka istovremeno tri do č etiri puta na dan. Za lije čenje nesanice 1 ili 2 clanka sat vremena prije spavanja. Osobe s
_"Osmanović pisao OHR-u, Dačiću i PIC-u: Uključite se u rješavanje problema bošnjačke djece povratnika" Osmanoviću, kao da si u vještački napravljen problem uključio sve one koji ne treba da ga rješavaju? Mjerodavan je Ustavni sud, jer je došlo do kršenja Ustava BiH. Čudno mi je da davno niste tužili.
Ovi sto se kunu u ljudska prava vec godinam zatvaraju oci kad je krsenje osnovnih ljudskih prava i prava djece u BiH. Licemjerima nigdje kraja.
I previse vas se vratilo tako da ak vam se nasa Republika Srpska ne svidja slobodno nazad u dzamahiriju.
Bosanski jezik ili Rat. Bošnjačko ime ili rat. O TOME SE NE PREGOVARA TO JE USTAVOM ZAGARANTOVANO. KO PREKRŠI PREKRŠIO JE MIROVNI SPORAZUM. TAČKA.
4-5 ''različitih'' jezika a ne treba ti prevodilac, sve razumiješ.. Još jedan u nizu apsurda brdovitog balkana :). Tako je gosbodo, bavite se vi trivijalnostima, a bitne ekonomske stvari neka tapkaju u mjestu.
sr_chavez.U redu je posrbice.Sta se srkletiš?
@sr_chavez: Budući da ti je biološki dedo Turčin, valjda bi trebao znati znaćenje riječi srklet!?