Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je bila bice i ostace najvece zlo za Bosnjake muslimane a sad SDA-SBB je zlo koje je nemjerljivo. SDA stavila pred Radoncica dokaze da je umjesan u kriminal i da ce u zatvor jer oni kontrolisu tuzilastvo sudstvo i onda mali tic Fahro usao u koaliciju i hvali SDA na sva usta. Eto vidite kako Radoncic prodade svoje birace i narod za svoju guzicu a SDA davno prodala svoj narod i dovela ga na prosjacki stap. SDA je zloooooooo a Radoncic izdajica tudjeg naroda ne svog jer njegov narod je u CG.
Popis, referendum, mehanizam koordinacije, pismo namjere...ma p.materine. Sve šuplja priča. Dok oni isisaše budžet do dna. Za njih ima sve.
SDA je namazana do jaja,pitaj Osmicu😉50milijardi leži na računu u Švicarskoj i bit će aktivirani u slučaju rata?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma hebite mater sebi ' viza legla adiioo ljaksine 😄😄😄😄😄
Za ovog i sličnog bi trebala kalkulacija: 1- Koliko nas je koštao do sad (plate, naknade, auta, putovanja i ostalo)? 2- Koji su konkretni efekti njegovog rada?
"sa SBB-om funkcionišemo odlično"-naravno kad vam je ista politika: ukradi, zaposli, opljačkaj, i handri narod.
Koalicija funkcioniše odlično. Možeš mislit kako bi nam tek bilo da ne funkcioniše odlično.
Adile malo radi i za Državu sebe si obezbjedio za 1000 godina
Mateeerrrr vammmm jeeebbbeeeeemmmmmm
bit ce referendum u rs-u, pocet ce rat, srbi u bh ce nastradati, muslimani ce im se svetiti za prosli rat, onda ce to svijet sve nijemo posmatrati, kad se desi sledeci genocid nad srbima onda ce krscani kazniti muslimane u bh, tako da ce ostati vrlo malo prezivjelih, raja kupite se iz bh
Samo jos koji mjesec da se operu neke pare preko kladionica, da se zatvore talovi, isplate potrebiti, kao onaj dozupan negdje iz Siska sto mu nadjose nakih 70000 eura, kaze ko iz topa - ja sam suvlasnik jedne kladionice i BiH pa je to njegova divedenda. Onda ce se sve smiriti i bice Dragan opet kooperativan. Stari je to hercegovacki boss.
Pa porodica Izetbegovic nekad Jahic dok su bili u Srbiji a onda preseljenjem u Bos.Samac uzimaju prefiks Izet po begu Izetu Jahicu koji je prvo zivio u Samcu a kasnije u Gradaccu. Izetbegovici odnosno Jahici su bili vlasnici vila u Francuskoj ulici u Beogradu i Ade Ciganlije. Znaci stotinama godina begovi naucili vladati i tlaciti ljude. S druge strane Fahro Radoncic isto iz CG Bijelo Polje izdajica i smeker u ARBiH. Cvikao nase borce i kasnije nagradjen Avazom za to. Njima glas vama bijeda.
@Syu Ti si SDA smecarka. Prljava su ti usta koja hvale SDA. Ti si nebitna i tvoje misljenje nikog ne interesu jer ti nemas misljenje nego govoris kako ti se kaze. Dobro se zna ko je prljav i bez morala npr( Bakir Izetbegovic pokrao milijarde, Amir Zukic milione, Hasan Cengic kamione Bicakcic EP, Brankovic Energopetrol i sve drugo sto je mogao)zaprljao svijet Bosnjaka- muslimana u BiH. SDA je zloooooooo.
@Syu Sta je kokosko glupa jel te Bakir po guzi lupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A vegeta dragan koji se ne sastaje po restoranima sa bakirom voli da zakuhava sa drugim strankama po restoranima. No to nije bio sastanak to je bilo intimno druzenje njih dvojice. Vegeta dragan je cak dao fahri da ga malo pristavi. Kako ce biti jelo bez vegete dragana u njemu. Ma smutnju i problem svega ovdje je vegeta dragan sto konta da moze da sere.
Hvala
oni zaista funkcionisu odlicno. Za sebe.
........ako postoji koalicijski sporazum onda nema soliranja.......ne možeš dovesti partnera na svršen čin, kada se nešto ogovoriš sa zajedničkim političkim protivnikom.......... ...........tako to ne funkcionira........barem ne kod partnera.....
Zaista odlično funkcionišete u koaliciji, ne radeći ništa. Ako je to mjerilo, složio bih se.
bravo
SBB je Trojanski konj