Komentari (369)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi u BiH bi trebali biti zahvalni Semiru sto je promoviso Visoko i tezu za mogucnosti Piramida na tom lokalitetu i tako privuko veliku interesovanje turista iz citavog svijeta E da smo bili pametni i mudri da to dobro unovcimo za ovo 15 godina gdje bi nam kraju bio. Nego mi naucili pljuvati i oslorqvqti svakog obog ko voli ovu zemlju i zeli joj pomoci i promovisat u svijetu
protiv luna parka nemam nista , ali struka i nauka se mora braniti i odbraniti
@gooUser19091985 pa vidi jednu stvar, on licno je to dobro unovcio, i mozda par desetina ljudi u tom okruzenju od turista. Dakle, ne pricaj da se nije unovcilo, jeste itekako, ili mislis da bi on ostavio 15 godina zivita tek tako, za badava?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
neka su nama zvijezde granda vrhunac. Nije ni cudo što smo u govnima do guše. Čovjek ima tko ga je iole slušao znanje a bogami je ispromovisao državu dosta više nego pojedini kojima je to posao. Zato u nargilama i kladionicama smo majstori.
A nego šta!! Sram vas bilo za taj članak!
Čuj pozivaju se na Nacionalnu geografiju hahahahahahahah
daj iskopaj gdje svemirca pa nek onda sta kazu
Dva dana na naslovnoj veliki clanak o nepostojanju piramida, a onda reakcija koja ima 350+ komentara negdje u cosku. Na link sam naletio slucajno preko clanka o Capital invest-u. I nek mi neko kaze da clanak o nepostojanju piramida nije bio placan.
Semir, stara seoska varalica. Ko ga ne zna ne bi ga ni prepozno.
samo kada ga vidis ovako na slici djeluje kao neki sarlatan (mnogo se tip ufurao u lik Indiane Jonesa ,ejj bolan to ti je film science fiction trebao bi mu netko to objasniti a ne da ovako blamira sav narod u BiH)
Dzenane, luzeru.
Ma bjezi covjece. Ko njemu vjeruje, zao mi ga je. Lik je doso iz USA da uzima nase levate. Sluso sam ga uzivo, Sarlatan. Respekt KLIX za clanak. Svi cijenjeni strucnjaci su odbacili temu o Piramidama samo prevaranti podrzavaju. To je sramota za BiH kao sto je Dodik.
Bravo profesore ! Šta se imaju plekati kvazinovinarčići oko nauke.
Semiru kapa do poda. Tuneli Ravne i izletiste su fenomenalni! (i svaka cast za parking)
smisli nesto bolje iskopaj brate evo doci cu ija narod nevidi nista a ti piramida pa piramida eh bbrate veliko je to pa mora rulja da vidi nesto da bi naplatio
Da im on objasni
Samo fgr ne voli da uspijemo u neće.mu pa bilo bilo to Medugorje Visoko ili nesto trece. Takvi smo sta ces. Jad i čemer koji ceka da nam stranci naprave drzavu
reššši dautovića
Osmanagic lupas gluposti,i kao i mnogi u svijetu,bavi se teorijama zavjera,kao i Trump i njegove pristaše,kao i ravnozemljasi, i ostali kvazinaucnici..21 vijek je iznjedrio mnoge ludake
Plitak si za 21. vijek (: