Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ps.@5, ovdje nisu tema queerovci, i cinjenica da ih nesuvislo gurate i gdje treba i gdje ne treba vise goovori o vama i vasim manipulativnim namjerama queerovcima.
za @5, da bi covjek poput Amira Zukica bio inteligentan i human mora imati istancane, prefinjene osjecaje za pravdu - licno nisam homo ni ksenofobicna, kao ni doticni gospodin, ali niko nije dovoljno glup da ne zna kako queerovci nisu tek tako slucajno bas na 27. Noc ramazana organizovali svoj festival - iliti kulturni performans.
SDA do groba.Smrt komunizmu
Kako ste sigurni gospodo Zukicu i Ahmetovicu, pa vi ste tvrdili da cete \"pobjediti\" i u Tuzli, pa sta bi?
@5do5 Ovaj covjek se prije nekoliko dana ukljucio u huskanje protiv homoseksualaca, sto je rezultiralo fizickim nasiljem na ulicama bivseg grada Sarajeva. Prema tome, NE LUPAJ majke ti da u njegovom govoru nema jezika mrznje.
Sa srecom Osmanu nadam se da ce se vratiti u Srebrenicu i tamo zivjeti i raditi. A ne putovati iz Tuzle. Tim ljudima tamo treba neko ko zivi u Srebrenici.
Ako ne mrzi onda ga i ja kao Srbin postujem!
uhahahauuuuhahahah!!!! OVO JE OBICNA FUKARA!!!
Ovo je PRAVI covjek - LJUDINA ! Pored sve sile zla koju je prezivio on i clanovi njegove porodice, familije, njegovi prijatelji, komsije - u njegovom srcu nema mrznje - niti u njegovom govoru ima jezika mrznje. U ovom trenutku gospodinu Amiru Zukicu jedino sto mogu pozeljeti je - da ostane takav kakav je - i da bude Prvi među Bosnjacima. Inace unaprijed zalim novog nacelnika opstine Srebrenica, i mislim da ce mu trebati mnooogo, mnogo srece, strpljenja i mudrosti, sto mu od srca zelim.