Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosle godine u toj selendri za koju je zaduzeno ministarstvo za... TK, ucitelj (vehabija) ucio vehabijsku djecu po tim serijatskim propisima i niko nije imao pojma za to. Da li ti je jasno da su se u toj skoli muska djeca paravanom razdvajala od zenske i da li ti je jasno da su to djeca od 7 ili 8 godina u periodu kada djeca najvise pamte i kada sta god ima kazes primaju to tako i sve ostalo je netacno?! Da li ti je jasno da se u toj \"skoli\" razvijala samo mrznja prema ostalim nacionalnostima itd. Dakle nacionalizam. Onda kada se za to saznalo kamermani i novinari su kamenovani kada su zeljeli da naprave interview. A da li znas da je to bilo cisto gubljenje vremena te djece iz razloga sto ta skola nije priznata sto znaci da po zavrsetku razreda ili skolovanja nemas nikakvu diplomu.. I sta se sve nije desilo, ali mi se mrsko naduravati. Samo zelim da kazem i poenta je ako ne znas o cemu se radi, ne lupaj gluposti!
ma sta mi rece! sta se to desilo molim te?velika frka oko cega?sve je receno u tekstu iznad.izasli roditelji da mlate ucitelja ili su ga podrzavali?apsolutno nejasno.
mmm, mislim da niste u toku sta se desilo i sta se desavalo prosle godine po ovom pitanju. Tako da ne laprdajte. U Tuzli se digla frka velika oko toga.
Potpisujem u potpunosti Zašto je naslov optužujući kada je čovjek oslobođen optužbi
e stvarno vala.....ocekujes neki kvalitetniji clanak,nesto sto vrijedi procitat a kad tamo.....bezze...nista ni sa cim.ocito ovaj portal ima mali milion \"dopisnika\"koji rovare po domacim mahalama-selima i salju bezvrijedno dosadno huskakske vjesti.dajte ba poradite malo na kvalitetu,svugdje se ima vise i bolje za procitat nego kod vas.
još jedan od onih huškačkih tekstova bez puno znacaja za nas sve. bravo!