Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi svi iz vladajuce ,,elite\'\' istresli sitnis iz svojih dzepova za 1 dan bi se prikupilo stotinjak miliona maraka, ali na poljinama, bjelasnici, igmanu, skakavcu, baricama,crepoljskom i drugim nadgradskim - nadplinskim i nadmaz(n)utnim - ekoloski cistim visinama - zivot se odvija nadnaravno ugodnim tokom - osobito ako se uzme u obzir da promptno osigurana sredstva trebaju po obicaju placati nasi pneumo kancerozni potomci. G-dine Brankovicu - MOLIM VAS zadrzite stan - ali bez da ga napustate niti sekund - ako policija nece da Vas cuva - cjepat cemo straze mi - Vasi vjecni duznici ! PS.Otvorite si prozore s vremena na vrijeme da se nahvatate svjezih produkata sagorijevanja - od cumura i drva preko starih - kabastih gorivnig polietilenskih, gumiranih, mazutnih i inih gorivnih kancerogenih sirovina. Nisu li se neke Vase kolege ,,poslovno\'\' vec ispalile iz Sarajeva i BiH? A Vama, za razliku od mene ne daju ni da disete u svom stanu.
LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV LOPOV
STO TI NE ODSTUPIS SA VLASTI MAJMUNE ODVRATNI.. OTKAZ LOPOVE
vrati stan lopove!!!!
to mu je još jedna prilika da dodatno zaradi za džeparac OTKAZ LOPOVE,OTKAZ
Sad ga slusam na radiju kako govori: I ja sam gradjanin ... i mene moja punica pita za plin ?!?!?!?! Zasto ne prenesete komplet izjavu ? Ima li iko ovakvog premijera u svemiru ?
@bosanac Ama ljudi, to je meni tetka ostavila stan.
ebo mater ako ovaj branko nije najpametniji odemo u moskvu platimo dug usput se provedemo i mirna bosna
LOPOVE VRATI STAN!!!!!!!!!!!!!!1
auu sto je ruski gas jeftiniji , pa za mjesec dana oko 8 miliona km od njemackog, al hajde sta je to za nas drzavni budzet, tek sitnica , ima Brankovic keceva u rukavima hahahhahaahh tako da cemo se od petka ko da gledam opet smrzavat ...........
naravno da je promptno, cuj promptno. Moja poruka nedjadu: LOPOVE VRATI STAN!!
Eto ja cu licno iz mojih sredstava obezbjediti. Zrtvovat cu se i ovaj mjesec necu posuditi iz drzavne kase.