Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no treci entitet - no eu
Pipo Pitaj Kosica ko mu je bio deda u proslom ratu.....
idjaj braco vlahsi izdaja, opet vas vlasitit vodje prodaju za saku dolara , kuku lele
Pipo@ Majstore pa svaki vaš\" heroj \"iz posledn jeg rata ima srpske krve.Komšić,Divljak,Bogićević.Hahahahahahahahahahahaha
@Raso ako je iko poturica TO si ti Turci su vam karali nane vise stotina godina a pogotovo kad ste postali janjicari tad ste stvarno turski cistokrvni:-)))) BiH4EVER!
Poturice pogledajte ovo.Četnički korijeni Željka Komšića.www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/87151/Verovali+ili+ne%3A+Četnički+koreni+zlatnog+ljiljana.html
Kako je i na cemu postala genocdna tvorevina? Od kada i ko joj je dao legitimnost? Dal je ona demokratski postala Dal je ona postojala prije dvadeset godina Ko je osnov\'o i zbog zega Ko je cetiri godina etnicki cistio i na kraju izmislio genocidnu ko i dan danas ima nacisticke fasisticke projekte ko podcjenjuje ucjenjuje pljuje i omalozava drzavu BiH i narod ko ne priznaje himnu,zastavu i radi neprijateljskim potezima pROTIV drzave,OVAJ na slici u nekoj normalnoj demokratskoj drzavi bi bio vec odavno u zatvoru gdje mu je mjesto dal za pljacku drzave dal za ZAVJERU i rad protiv drzave! BiH4EVER!
cuj genocidna tvorevina. sta je bilo, bilo je. ne zaboravite da smo i mi potpisali dejton. ne smijemo se sada zaliti nego se treba okrenuti buducnosti.
jeste li vidjeli kada svi ih odbiju kako onda propjevaju, nije ga ni suljo mogo iscupati sa svojim sastankom zna da mu je guza uzazid..
gdje god ima srba tu ima propale ekonomije, hrvati su pametni, a vidis kako nam se nije milost isplatila u krajini
Genocidni, nakaradni, varti ukradeno, odsluzi svoje sa jadom dbaicem.
znaci nema ukidanja genocidne tvorevine...ma dodik je superman on vas svija fino sredi,na demokratski nacin:)bosnjcki politicari nepostoje pored njega da ih ima genocidna tvorevina bi vec odavno bila ukinuta l hajd posto je uskoro kraj svijeta pa svi cemo u ponor:)
Jesi li siguran/na?? PS svemu jednom dodje kraj!
ma ja se samo opet za*ebavam sve ce ostat ko prije,i dalje cemo vas gazit i pljackat:)naravno s entitetskim glasanjem i raspodjelom drzavne imovine na etnitete a kad to bude uradjeno znate sta vas ceka:)
Nije valjda Dodo, da si se usr*o od Bozica?????