Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od oka;)
Jos da dodam da sam svojim ocima vidio crne vrece koji su spremili za komsije bosnjake a bilo ih je oko 40 hiljada.
Pa sta je sa svim sumskim i skutorskim zlo.cin.cima koji su slali neduzan narod i civile na kopanje rovova i koji su iste koristili iste za zive stitove.........nikad cuo da je i jedan osudjen za takvo nesto........puna ih BL......hodaju slobodno.........ova presuda vam je politicka........da se malo uvucete BiH katolicima pod................SIKTER !!!!!!
8 godina za citiram: \"upućivanje zatvorenika hrvatske nacionalnosti na kopanje rovova, te da nije kaznio podređene mu pripadnike vojne policije\". U istom trenutku podsjecam da je Novak Djukic osudjen na 25 godina a presuda glasi da je svojim jedinicama naredio da artiljerijskim projektilima granatiraju lokalitet Kapija u Tuzli, gdje je 1995. godine poginula 71 osoba. Ako je ovaj prvi dobio 8 godina onda onaj drugi zasluzuje minimalno 800 godina.
volimo te Enese
a mene nema ni pod razno ...BiH ne BiH sudstvo
Koliko ce dobiti zlocinci Mlaco i CIkotic???? DObice pola Bugojna da privatiziraju i ministarsku fotelju. Ko o cemu, Bosnjak o postenju, genocidu i fasizmu.
Jos jedan dokaz o nepristranom, postenom i objektivnom BiH Sudu. Pu, sram vas bilo...
bugojno je klasični prmjer oslobađanja grada od strane tzv Armije BiH, sada opet recite da su Hrvati srednje bosne i posavine izvršili agresiju a omjer bio 12:1
Za toliko pobijenih ljudi 8 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U prvu si Dodik, ni u snu sa Bosnjackim pravosudjem.
Malo je 8 godina, a sta ces u nas je to tako...