Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu, vrijeme je da se pomogne ljudima!
eto jadnici dali po 10.000km da se zaposle i sada moraju da ciste raščišćavaju puteve bas mi ih zao ...
bravo za OS, stanovnicu ZP su trenutno u tezoj situaciji nego u ratu, ali ne odustaju.
Omoguciti komunikaciju, ocistiti puteve to je sada prioritet da bi se moglo poceti sa saniranjem ostalog. Oruzane snage imaju puno posla, a nadam se da ce imati srece sa vremenom, da nece doci do novog nevremena.
stvarno dobra organizacija od strane ministarstva
Svaka vam cast, ne daj Boze nikome ovu nesrecu, al ja mogu reci da je samo za pohvalu sto odmah organizuje pomoc, nazalost vec smo vidjeli da nema vremena za gubljenje kad je priroda u pitanju. Nadajmo se da ce vrijeme popraviti uz Boziju pomoc
Ova katastrofa i treba biti pracena od oruzanih snaga, ovdje obican covjek ne moze mnogo uciniti...
Dobro je da su OS dobile odobreje, da su se putevi poceli rascicavati, jer to je jedan od velikih problema. Nadam se da ce nas vrijeme posluziti i da nece doci do novih kisa sto bi otezalo, a mozda ih i sprijecilo da to zavrse ...
sta reci,dok jedni sjede u foteljama vojska nikad nece ostaviti obican narod na cjedilu. sta reci svaka im cast i veliko hvala!
upravo. neće vojnik pustit da ljudi sami budu u ovoj havariji, ne znam što se uopšte sumnjalo u njih
Ako će nam vojska služiti da čisti, onda treba preimenovati u KO (Komunalne snage), ionako će se raspasti prvog dana kad počnu problemi, pa ćemo se morati da pouzdamo u FUP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)