Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemamo mi prijetnje iz vana, nasa prijetnja je iznutra.
vojska što snijeg ne može očistit...
eh stvarno nesto sam naucio u zivotu stvarno svi oni koji su beda i slabici uvek se kurce i pokusavaju da velikog i naprednog omalovazaju i toje to nepotrebno je takve siladzije i junake SAMO NA JEZIKUparirati oni su svoje junastvo pokazali nazalost i uvek traze za sabijanje na 20%teritorije uvek cu druge omalovazavati i uvek naci razloga za njihovu nesposobnost to nije specifivno za muslimane iz bosne vec u opste koji gube uvek pokusavaju daga omalovaze i daga ismeju jer tim je jedina sansa !!!ALI SU VELIKI GUBTNICI TAKO I NEMACKA SVI JE ISMEJAVAJU A JA VIDEO SVOJIM OCIMA I CUO SVOJIM USIMA KAKO aRAPIN zapeva pred cinovnikom damu daju boravicnu dozvolu a vamo je sila ali kada ga nevidis onda se saginje do zemlje i moli ljubi noge
Ali u Qurcu
naslov je bas ambiciozan! malo jaci vjetar nam unisti cijelu flotu helikoptera, vojnici ugovorci ne mogu da docekaju kraj zakletve, a da ne padnu u nesvjest...ma ne bih da budem hejter, al ovo je presmjesno!
Jel vam to krivo sto nemate stele :) ? :D
Ma kakvi ovi najjača je vojska ono kad se svi skupimo i y.e.b.e.m.o četama mamu jednom za sva vremena više.
RULJE I GOVANA
Dvanaest vatrogasaca su 5 dana sami gasili vatru na Borjama, dok su ovi to gledali na TV u kafani preko puta kasarne. JNA, kakva god da je bila, bi digla 3 divizije da im pomogne. Jesu li i tad bili sposobni?
Koja smijurija . I kave vi gluposti prenosite na ovom portalu .
Da, mnogi bi da nema OS BiH. Zanima me sta bi sljedece bilo na udaru....granicna....pa onda dalje. Najradije bi da ni citanke u kojoj se pominje BiH nemamo. A vi koji popusite foru i to gledate kroz neki novac koji ostale institucije trose sedmicno ste plitki. A ovi sto se kriju iza laznih nickova valjda ce skontati da je taj seljacki fol davno isfuran.
Citajuci ovakve vijesti sve vise dolazim do spoznaje da zivimo u prodanoj drzavi kako od strane Alije.I. koji je izdao vlastiti narod tako i od njegovog sina Bakira i njegovih pomocnika koji samo rade na stetu ovog napacenog naroda. Zbog cega se oformila ova vojska da bi bosanci mogli podupirati lazne ratove u svijetu i pritom da bi se domaci politicari uvukli u an.us Natu,Euforu koji su gledali kako umir..emo,patimo,gladujemo,a pritom su napravili ogromnu stetu citavoj sfrj u cilju kolonijalizacije i dovodjenja u stanje duznickog ropstva..Svaka vam cast svima tj najvecoj svjetskoj sili,EU,domacim fas.istima i ostalim krvnicima koji unistise pola svjeta u ime nekakve demokratije,blagostanja sigurnosti i mira..Istina ce izaci na vidjelo kad tad!!!!
jest nego sta. da odbrane ! od koga ? sa oba svoja helikoptera. koji u zimskim uslovima ne lete jer nema maziva. u ljetnim kad treba gasit pozare nema goriva. tipicno nase !
Zamislite kako su se pojedinci osjecali kada im je Bakir salutirao. Pojedini su i Aliju vidjeli u tom trenutku ... Ali, neka njih pod zastavom OS BiH
Vrlo duhoviti i naslov i tekst. Da mi je znati ima li neka dalabu da vjeruje u ovo???
hahaahhah grohotom se smijem sta su ba sposobni sve preko stele se zaposlilo jadovi ...vidjeli bi mi kako su sposobni da nam zatreba http://adf.ly/EaYEd
Pod hitno oformiti \"Vic Dana\" na ovom sajtu