Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo-x.com dopusta komentare na ovaj clanak samo srpskim ubicama??????
Kako vas nije sramota, zar vi ne znate kakav je bol izgubiti nekoga u ratu a podrzavate koljace ubice srpskih neduznih civila. Gadite mi se
eto izgleda da nisu ko fol oni krivi nizasta ma daj pusti matereti
ove zene se obracaju na pogresnu adresu za sav njihov bol je kriv referendum 92 koji nikako bosnjacima nije trebo za sve svoje muke nek krive aliju i sliadzica za politicke odluke a orica za vojne i kud sve lopovi manipulisu sa njihovim bolom i imenom koriste ih za dnevnopliticke trikove nazlos velika vecina njih nije ni pismena pa ih je lako izmanipulisati naravno svakoga svoja rana boli ali nikad nece biti bolje dok nesvate da svaka medalja ima dve strane kao sto sam reko nek pitaju \"heroja \" orica i siladzica
Hoćete li i vi da budete potrpane u zatvore ? Svi koji su napadali RS će završiti u RS zatvorima čim se pojave u RS.
ciganšture
Samo da podsjetim nane na izvjestaj CNN sa Christian Amanpour 1992 iz Bratunca sa sahrane 68 civila.Ili na emisju CBC \' 60 minutes\" sa gdje kazu da je potvrdjem pokolj u podrinju od strane arbije bih.Ova je emisija u arhivama od 1993.Intervju sa Radovanom Karadjicem. Da ne pominjem pokolje u Hrasnici i Tarcinu.
Fakovići,Ćosići,Kravica,Skelani,Brežani.....sve pobijeno i zaklano na spavanju.....i posle se neko pita šta se desi sa Srebrenicom?
kuurve srebrenice jopet treniraju karate. koja je ovo kata? :)
u sledecem ratu poklat sve pa nek idu u pm, SEME IM SE ZATRLO
koje su to licemjerke....a ko je popalio srpska sela oko srebrenice? stoko bezobrazna ajd enavedite bar jedno ime koje je odgovorno za zlocine nad Srbima oko Srebrenice?
Nek sudovi rade svoj posao a i vi bi mogle sta raditi.
naravno srbi su se u ratu sami pobili vi ste cisti ko biseri sta reci blago vama