Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Portparol Tužilaštva Alem Hamzić. On je kazao da su osumnjičeni činjenjem ovih krivičnih djela načinili štetu za državu u iznosu od 32 miliona KM. Kako nezvanično saznajemo prvoosumnjičeni je bivši premijer FBiH Nedžad Branković (SDA).
Sve će oni svaliti na rahmetli Hadžipašića, jer je on u to vrijeme bio premijer. Tako da će bit pojeo vuk magarca.
Nema kazne kojom bi se ovo moglo kazniti.
OPa poalko ali sigurno kadrovi SDA jedan po jedan padaju NEdžade - Nedžade......
A sto je covjek spasio Sarajevo i Bosnu s tunelom to niko ne mari? Bili bilo klixa i tebe?
Brankovic ce na to odgovoriti: Energopetrol je bio "po zakonu". A onda ce se braniti sutnjom. Slogani SDA: 1990 - U svojoj vjeri na svojoj zemlji 2000 - Deset najtezih godina zajedno 2002 - Nadglasajmo prevaru i laz 2004 - Bosanski identitet, Evropski put 2006 - Za pravdu i sigurnost 2008 - Sa SDA jaca BiH 2010 - Narod zna 2014 - ???? Ko zna koji je sljedeci slogan Brankovica, Tihica, Bakira...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nema Heće i Žutića. nasmijao me naslov vala :P svaka cast klixu :P
Jebala vas optužnica na POLJINE pa zaplijeni imovinu,gore su pare od opljačkani firmi !!
po zakonu,molit cu lijepo
Cuj, "sve po zakonu" optuzen, kako ih nije sramota hahah
Ma krade se a shcare. Ja sam krao cokolade u samoposlugama kad sm imao 7 godina .Gledao sansu da me ne vide i onda u akciju. Danas se ovi ne kriju nego onako momacki ko iz svoje basce. Nicu vile , vikendice , djipovi........... Pa majku vam *** treba vas pobiti javno kod Sebilja. Pocelo je haman. i Onog malog Causevica sto je zaradio 10 stanova u Ferhadiji treba na glogov kolac.
Vuk Branković - kao i Brankovići na Kosovu Polju ; uvijek izdajnici !!!
Nadam se je ovo po zakonu kako kaze "UVAŽENI" bivši premier. Molim vas ništa mimo zakona.
Sada kad ovako malo bolje razmislim glasat cu za SBiH jedini koji danas nesto vrijede oni Nasa Stranka i jednim dijelom SDP a ovo ostalo smece uzas uzasa fuj fuja :-)
Nedžad Branković...u zatvor lopova!!!
Nedžad je naljigavija faca među ovim našim političarima.
STO SE TICE ZFBIH, NE SAMO ZA TALGO, NEGO I ZA KONCAR EMV KOJI JE KOSTAO ZFBIH SKUPLJE NEGO NAJBOLJI NA SVIJETU U TOJ KLASI BOMBARDIER NJEMACKU. ISTO TAKO, SVE POSLOVE SA KONCAROM I ZFBIH TUZILASTVO TREBA PROVJERITI, POGOTOVO POTPUNI REMONT LOKOMOTIVA, PA ONDA ODMAH SLANJE ISTIH U TURSKU.
U maju 2008. izvršena privatizacija Energopetrola i upis INA-MOL. Ipak je Branković bio premijer. A tada je SDA gurala "dokapitalizaciju" Energopetrola, a SBiH se zalagala za prodaju dijela pumpi i iz tih para da se revitalizuje ostatak firme. Ali je ta priča sa Energopetrolom krenula za vrijeme Hadžipašića, a završena je za Brankovićevog vakta.
Tacno SBiH je zelio spasiti Energopetrol ali je SDA namirisala plijen i sve je palo u vodu. Trebaju se ovi iz S BiH sad javiti i sve ispricati kako je SDA marisao lovu.
Pustite šuplju, osumljičene pod istragu baš kao i svakog drugog običnog građanina za kojeg se sumlja da je ukrao nešto, pa ako se dokaze da nisu krivi neka ih puste. Ako su nevini moći će naplatiti vrijeme provedeno u pritvoru !!
sve si dobro napisao,samo bode oci ovo sumLJa :)
PA HECO SE NE NALAZI, ZATO STO JE ENERGOPETROL BIO POKLOPLJEN OD SDA, KAO STO JE I BH TELEKOM DANAS. Inace provjeriti PRODAJU TERMINALA ENERGOPETROL U ZAGREBU, KOJI JE NAVODNO BIO NA IZVANREDNOJ LOKACIJI U ZAGREBU I KOJEG SU OVI TAKODJER MUCKAJUCI PRODALI ZA MALU LOVU! NAVODNO SE RADILO O LOKACIJI VRIJEDNOSTI 50 MIL. EURA.
Sace opcinski sud da se proglasi nenadleznim , pa ce da prebaci na kantonalni , pa ce kantonalni da prebaci na federalni pa ce i oni da se proglase nenadleznim a dokazni materijal ce da se izgubi u transportu sa suda na sud .. I tako ce onaj odvratni nadobudni mufljuz Brankovic sa svojom odvratnom porodicom i dalje da se bahati po Sarajevu i da se smije raji ..