Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta? Nisu valjda nove tarife izašle?
Što? Jel to bilo malo?
Nama nikad ništa ne valja. Kad hapse ne valja-kad ne hapse ne valja. Uvijek nešto ne valja. Standardno se nađe hrpa likova sa mišljenjem kao nisu trebali nju dirat kad ima gorih. A jeli to ikome opravdanje da radi kako ne treba zato što ima gorih? Šta mislite kako bi to tek izgledalo da svi krenu u juriš zato što ima gorih. Jadna nam majka ja našeg razmišljanja...
bezveze hapse ljude koji krpe kraj sa krajem dok se revolverasi setaju slobodno
Našli kineskinju koja je od muke dola u Bosnu... Možeš misliti koliko očajan trebaš biti da pobjegneš i dođeš ovdje sda živiš... A ovamo kamioni, avioni...
inace sami traze.. eto sad im nude, a nece. Malo im bilo, inace dobiju par stoja ili su ranije dobili dovoljno.. PS: mozda je trebala 2x20 i 2x10 pripremiti, da mogu podjeliti, treba izracunati to sa 50,10 i 5 nisu oni placeni za to.
pa nisu budale da ih uhvate za siću!
Pa ovo ne mogu da vjerujem da granicna policija nije htjela da uzme novac! Pitanje je samo, da im to nije malo bilo?! :) Ako stvarno nisu korumpirani onda ja pred njima skidam sesir!