Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije Armija BiH činila zločine. To nije istina!
samo da ponovim:ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO po svaku cjenu želi da izjednači zločine koje su činili banditi petokolonaša, todora(fikreta abdića) a kojima su komandovali KOBAC,legija,........... sa borcima AR BiH!!!! Ovo ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO ni najmanje ne interesuje bandit MELKIĆ EKKREM-KREMA, koji je bio šef logora, gdje je ovaj bandit zlostavljo,SILOVO,ubijao,................. ,sve one CIVILE koji nisu bili za GENOCIDNI BEOGRAD!!!!
ineteresuje ih drugacija verzija zlocin. ne oni pravi zlocini kao logor u celebicima i mudzahedinima na crnovm vrhu vozucoj.fikret je drugog kova,interesdzija, odabrali ste pogresno daleko gore nego mi. i tako je i dan danas
Ako je neko kriv neka odgovara,ali mislim da se ovo radi samo da se ukalja obraz najbolje i najslavnije brigade koju je ARBiH imala na celu sa herojem Izetom Nanicem. 505 viteska buzimska brigada. Do konacne pobjede,do slobodne BIH.