Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedna stvar da novinar nije sudija a ni 60 minuta sudnica nego SDP-ova \"lapsaonica\". Avidcev novinarski pristup me podsjeća na psa koji dok si mu okrenuo leđa neprestano laje a kad mu se okreneš počne da bježi i dahće.Ima brate sud pa nek Tasimu sudi. A podrške samo naprijed Avdo mogu Avdu glave koštat.
da nas vise radi na otkrivanju kriminala i korupcije, a manje zivi svoje bijedne zivote u virtualnom svijetu tv-a i interneta, bilo bi nam puno bolje u ovoj drzavi! Avdo, samo nastavi tako!
Avdo kralju .. samo ih deri .. dobro je sto si prijavio samo naprijed
Ti koji si toliko glup da ne znas ni bolji nick name sklopiti, osim Haha, ako mislis da si bolji zato sto si, toboze, \"gradjanin\", a ne seljak, onda se ti prihvati mikrofona, i odradi to bolje. Ne budi zavidan!!!
@free Dira bolan covjek \"nase\". Zanimljivo da i Slobodan Vaskovic dira neke \"nase\" u Banjoj Luci...
Ovaj momak nam je kazao kako se pljačkaju pare u Islamskoj zajednici Bihać, kako predstavnice srebreničkih udruženja zarađuju ogroman novac, kako je Hari Varešanović uzeo 15.000 maraka za koncert u Srebrenici, kako su nesposobni prvi ljudi tuzlanskog MUP-a, kako je Orić kriminalac. Upozorio je Tuzlu i razotkrio mrežu kriminalaca, te prozvao odgovorne zločice za masakr na tuzlanskoj Kapiji. I još niz drugih stvari... I sve ovo mi ne bi znali da nam on nije rekao u prilozima. Trebamo mu biti zahvalni, zar ne?
znal iko jel ovaj bakir član lobanje
Vidi mu samo face, vidi se da je pravi seljacic ... Joj novinara i bruke kod nas...
A sad se ukakio a tamo glumi neku facu na TV-u i neustrasivog novinara. CCC pravi si papak avdicu
Avdo ne daj se!!!
Avdo,ne daj se.Goni stoku kriminalnu pa ko god to bio.Tasimi,naseri,izetbegovici,saje,cele,cerici,dodici i ostali,sve je to isto smece.Nakralo se pa se osililo a da pravde ima i bar pola parlamenta i vlada bi u centralnom lezalo.Svi smo mi 60 minuta.
Ovog vazda nešto napadaju. Sad kad sam mu vidio sliku, sve mi je jasno. Samo je Z, lagum. odvratniji od njega.
convict ti si ocigledno SDPovac
da znas ko je tasim nebi se petljo druze ali kako hoces..
ode tasim u zatvor..... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO opasan po društvo i društveni sistem.....