Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zasto ste vi pravoslavci protiv ulaska u NATO...,jer bi svi od toga imali koristi...,vi ste ko mala djeca...,gledate prvo sta ce Srbija da uradi pa vi je slijedite...,pa ako Srbija pocne jesti g.vna(poceti ponovo ratovati),zar cete i vi isto uraditi?!Znam vi Bosnu ne smatrate svojom drzavom i nadate se otcjepljenju...,ali zar ne kontate da od toga nema nista...?!
vas crn k'o karađorđe, pa ti reci da Ante nije u pravu ...
Ovo je Bosna i mi ovdje ne kažemo stožer.Štab je najčešći termin,može i komanda ili zapovjedništvo. Prema tome,zapovjednik komande,zapovjedništva ili štaba snaga NATO.
Suljagić g.vno koje rata nije vidio,a na kuknjavi o Srebrenici se obogatio.preletac iz stranke u stranku
A Suljagića žirafe :D
Zamjenik MO osoba koja ni u ratu nije htjela pušku u ruke. Sad se samo slika.
Ne seri pederčino, imao je 20 godina kad je pala Srebrenica, ali on je radio sa Holandjanima, dok hiljade srebreničana nisu imali tu sreću. On je gnjida od čovjeka. Do sada je promjenio više stranaka od Škaljića iz SBB