Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahim Hadžibajrić je obecao dobro onima koji su glasali za njega u Opstini Stari Grad. Obecao je dobrih stvari. Sada, od danas cemo da MJERIMO da li je SLAGAO!!! -unapređenje komunalne infrastrukture posebno u rubnim poručjima- KAKO i KADA, -sigurnost građana i borbu protiv maloljetničke delikvencije KAKO i KADA - razvoj turizam u staroj jezgri- da li ce turisticki predstavnici tiskati turisicke brosure u inostranstvu i dovoditi turiste? ili se neko nada da ce turisti dolaziti sami od sebe??? brigu za invalide - dobro zvuci jos da cujes konkretno KAKO brigu za druge socijalne socijalne kategorije - KAKO i KOliko razne projekte od interesa za općinu- ovo zvuci MUTNO i sivo, A gdje je zaposljavalje u Opcini stari grad? Gdje je dovodjenje investitora??? Nije dovoljno biti dobar covjek. Vecina je dobrih ljudi, a za vlast i napredak srdine treba daleko vise.
LAKU NOC
eeeee...čitam ove komentare ....... i želim nam samo čestitati na novoj vlasti jer smo dobili upravo ono što zaslužujemo
Sarajevo-x pun komunjara ocito da niste bili u Sarajevu za vrijeme rata jer nebiste srali o glupom sdp-u kao spasu a blatili sve sto je bilo u proslom ratu.Svi su korumpirani samo sto sdp najvise boli kad izgubi.Da se nedaj Boze opet zarati nebi vas bilo na mapi a narod zna narod vidi nije glup kako vi to mislite.Ovdje najvise sere izgleda mladja raja koja pojma nema ni o cemu ili supci koji su dosli sa vana. Glupani samo gazite po svojima a pod ti nepodrazumjevam sda pod tim mislim samo na jednog covjeka rahmetli Aliju i omladinu koja je odbranila ovaj grad.Jedini su vrijedili.Sve poslije njih je odraz nas i samo nas glib koji smo sami napravili zato sto neznamo sacuvati dostojanstvo i valjda zato sto smo tupav razjedinjen narod.
HAMO sipu racku smetljaru jedan dze ste vi ratovali i dze si ti jado SARAJEVO branio najvise sto ste znali je posjec nekom sljivik da ne bi slucajno kuhao rakiju ili prevrnuti auto u bosnu jer se dvoje ljubi . Bas zbog takvih MAJMUNA kakav si sam SARAJEVO nije deblokirano 1992 Ono svima vam je PAPCIMA VUNA na SARAJLIJE a svi bi u RAJVOSA. NASA je greska sto na pocetku nismo prvo sa takvim zavrsili!!!!!!!
Bakire kako te nije stid ja sam onih 200 momaka na popari drzao da bi ti legalno mogo Fetu i Cigare slagati na ime DELTE sam 5 magacina drzao i sta sada vidi sta mi uradi hajra od zivota mi nema . Moji ex-borci dove name uce sto sam ih mucio gladzu a i brat Hajro mi otisao u kurac otkad je sam sebe ranio.UPS
Jok Bakire , glasam za SDP ili Liberale . Oni su moderni ! Oni promoviraju pederluk , lezbace , pedofile i sve sto je nekad bilo nastrano , bolesno a to koje bi danas k`o trebalo biti normalno.Kad su nam cetnici derali guzove ,sa okolnih brda, SDP je bio u podrumima uz gitare ganjajuci kurve po tim istim, nazovi sklonistima.Jebale su se k`o stuke u onaj vakat ,za konzervu vise , dok je za isto to vrijeme Sedma muslimanska brigada branila isti taj Vas grad - grad sarajlijica, po kojem vi danas pljujete uz obilato zaljevanje kahvicama. Suprotno sarajevskim ,,hrabrim bojovnicima\" (citaj pickicama) koji su brzim sprintovima bjezali niz Igman , na kojim bi im pozavidjeli i svjetski najbrzi trkaci danasnjice, napustajuci svoje polozaje pred naletima Mladicevih cetnika. Naravno za vasu nesposbnost, lijenost,gluposti,zavist ,prezir, aljkovost u svemu uvijek imate dezurnog krivca a to su sandzaklije ili vehabije ili novopridosli stanovnici Sarajeva.Pa drage sarajlijice uvijek imate izbora , sto rece dino desno lijevo tijesna mi Bosna - odjebaus onda ,srbijica nije daleko niti hrvooCka pa se iduci put vratite na sasijama tenkova mozda kao ,,oslobodioci \" ! Evo mene kao 100 % Sarajlija, ne kao sarajljica, koji je preorao Tresku i Bjelu, da iskoristim ovu priliku i zahvalim se svim pripadnicima Sedme muslimanske brigade i REAL bojovnicima centralne, istocne Bosne , sandzaklijama svima onima kojim su srcem branili vase guzice a koje su se za to vrijeme tresle od straha po podrumima slusajuci radio programe o nasim hrabrim braniocima.Selam svim istinskim BRANIOCIMA (pravim, jok glumcima sarajlijama) i PATRIOTAMA.SMRT FASIZMU !
Glasanje za SDA znači glasanje za vehabijski fašizam. Svi koji mislite svojom glavom, glasajte protiv onih koji podržavaju fašiste - vehabije.
Ja nemogu svatiti vece papke od srpskog sarajeva x srpsko sarajevo x daje sve textove na komentiranje protiv lidere u federaciji Dok sve textove koje daju vlasi ne dozvoljavaju za komentarisanje srpsko sarajevo x vam samo baci kost medzu vas a vi se pobiste ko kerovi ko je pametniji i ko ce vise gluposti izvaliti E krkani jedni nikad vi pameti necete doci ZAR NEVIDITE DA SRPSKO SARAJEVO X NERADI ZA ISTINU NEGO ZA SVOJ DZEP MOZDA IH I SAM DODIK PLACA
Babin sine, zakasnio si i ti i tvoja privatna firma u narodu poznata kao SDA! SDP vas gazi i u Starom gradu! SDP-HARIS LULIĆ!
UNIŠTENJE SLIJEDI SMRDIJI SRBIJI! ZA NEKOLIKO MJESECI SRBIJ ĆE BITI MANJA I OD NOKIE. REPUBLIKA KOSOVO JE DIVNA DRŽAVA SA SVIM ATRIBUTIMA MODERNE SVJETSKE SILE. BRAĆA ŠIPCI SU (KOSOVARI) SU POKAZALI KAKO SU JAČI OD KUKAVNIH ČETNIKA I PODERALI SU IM KURVE MAJKE GOLIM ZUBIMA, JER JE SVKO JAČI OD ČETNIKA. ČETNICI SU BILI HITLEROVI ŠUPKOLIZCI I JASENOVAC JE VODIO ČETNIK, A USTAŠE SU SAMO UBIJALI JEVREJE. U JASENOVCU NIJE UBIJENO NI STOTINJAK ČETNIKA, ALI ONI VOLE GLUMIT ŽRTVE! REPUBLIC OF KOSOWO!!! ;-)
na zalost ovo se odnosi na seljacine koji mogu iz sela ali selo iz njih nikada.
za 04.10.2008. u 01:39 - prvo ja ne citam ni jedan forum, a drugo buduci da koriste lisce za razmazivanje govana poslije sranja, u ovome slucaju prste brisu po tastaturi kao ono sto se ,,građani\'\' poslije sranja svojerucno potpisuju na zidovima javnog toaleta. sto se tice price lika sa naslova o njemu moze on i mi da tipkamo kojesta, ali istina je samo jedna i od nje nece moci uteci ni on niti bilo ko drugi.
5do5, ba, upravo se pise \"nazalost\", a ne \"na zalost\" Da ti pojasnim, dacu ti primjere: NAZALOST, 5do5 ima kompjuter i moze da kenja po raznim forumima... Samo kad neko rikne, ide se NA ZALOST...
Ovo je strnka z akoju cu glasati i ja i moja porodica a vi kako hocete. Gdje su bule ostale stranke u ratu kad je trebalo dici glas a? bili su u rupama i po podrumimam!!!!!!!!!!!