Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim njih pozvane su i Valentina Vujičić i Slađana Todić. Zbog negiranja genocida biće nagrađene besplatnim studiranjem u Beogradu! Biće stipendiste države Srbije i biće im obezbijeđen smještaj u studentskom domu, dok će ostatak finansijskih troškova studija snositi preduzeće Sarajevo-gas.
Sljedecem nikako ne davati agreman
Taman. Drugi ne trebaju dolazit, hvala
Ove karadziceve studentice bi nas klale ko njihovi pradjedovi sjeme im se zatrlo a oni od Bosnjaka koji budu shedili, pili i veselili se s ovakvim su izdajnici.