Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada budite spremni na cirkus koji počinje ulaskom SBB - ovaca. Šta će sve uraditi da preuzmu Razvojnu Banku Federacije! Statutom SBB -a, to im je prioritetni zadatak!
Ko je ovaj do Konakovica.Jest oteko brate. Nece dugo.
Smrt fasizmu i sda!
Svaka vlada u BiH bez izizetka je elementarna nepogoda za građane. Meni su lično gori ovi što se bune iz opozicije, vjerovatno im ništa od para nije ponuđeno pa traže pauze da im se dostave ponude.
orkestar sejde kviklija
Ja opozicije majko draga.Vi i hranite ovu vlast. Pedja, sto ste glasali za Zakon o radu u F.parlamentu. Vi se najvise bavite iznajmljivanjem ruku. Danas vas ne trebaju pa ste ko fol ljuti. Vi ste definitivno renta car stranka.
SDA ko saša matić hajmo "ruke gore" da vas vidim :) :)
vozdra raja mogu li vas ponuditi olovkama, ja od toga zivim
Ne. Hvala Ti si mi prvi danas. Hajde. 2 za 1 KM. Ne treba hvala, evo imam ih po dzepovima.
kupi olovku smradu ... izljevam sprat svoje 5rokatnice na mojmilovom brdu .... poguraj me malo konjino