Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j..te, ja mislio ovaj neki mdzahedin
Ha ba ne možemo danas prkositi. Borimo se za 50 KM koje smo zaradili u borbi protiv ćetnika. Kako smo se borili tako i živimo. alahuekber
Aaaaaaa a đe Bosna prkosna ? aaaaaaa POLA BOSNE SRPSKO !
Ja volim ovakve slave i oknjela sto vise i sa sto vise razloga da se odrzavaju. Mi smrdi trebamo sto vise ovakvih eroja da imamo i sto vise oknjela da pravimo svojim poginulim rodozguzima.
jako bih voljeo da im se ponjaomke po kostima :D
Ja ove vjerske tekstove pola ne kontam. Mevlud, tevlud, opijelo,,, blago meni što su me roditelji lijepo odgojili
vidi popa ebem li ti dijete vlasko zakalo bih te ko kurban haha
Dali se to u Bosni ponosnoj gizdavoj služi opijelo za četnike ili se meni čini ?
masala..dabogda ih bilo jos vise mrtvih.. :-)
Mozda na novoBosnjackom je i PEKARA sada PIJEKARA :DDD TESTERA - TIJESTERA :D CEVAP - CIJEVAP :DDDDDDDDDDDD ZELJANICA - ZIJELJANICA :DDDDD
Koga boli racku sta je - taman da je prelo
opijelo, prijevoznik, elektroprijenos...
@NEPISMENI SELJAK KOJI RADI SA SA-X.COM I PRIMA PLATU, DOK SU SKOLOVANI BEZ POSLA NAPISALI U NASLOVU \"OPIJELO\" HAHAHAHAHA NEPISMENI SA-X.COM ! NIJE \"OPIJELO\" NEGO \"OPELO\" I TO NEMA VEZE SA IJEKAVICOM !
Nas Americki predsjednik je odlikovao Drazu MIhajlovica, tako da mi pruzamo podrsku ovom u Bileci !
Joj nepismenih papaka. \"Opelo\" nije ekavska rijec i tako se kaze.